Söker reskompis till Brisbane/Sydney till efter sommar 2018

18 dec. 2017 09:25
Visningar: 164
Hej alla! Reskompis sökes! Jag är så sugen på att dra iväg till Australien och jobba, träffa nya människor, leva livet helt enkelt ☀️ Tänker mig Brisbane eller Sydney minst 6 månader och i sådana fall åka iväg augusti/september. Har inte kommit så mycket längre i planeringen, men känner att jag vill ha någon att åka med innan jag sätter igång.

Jag är 19 år och bor strax utanför Stockholm. Gillar att träna, lära känna nya människor och hitta på nya saker. Skulle exempelvis inte ha något emot att ta surfkurser eller liknande🏄🏽‍♀️ Skulle lätt kunna tänka mig att besöka andra länder efteråt i närheten, typ Bali, NZ, med mera 🌴😃
18 dec. 2017 14:03
Hej! Din plan verkar väldigt lika min, och du verkar ha kommit lika långt som mig i planeringen haha. Jag går sista året på gymnasiet och har alltså en termin kvar, vet inte exakt vad jag vill göra annat jag vill iväg en längre tid och ha kul/jobba så har mest börjat lägga under pengar. Lägg till mig på facebook så kan vi snacka mer! Nora Friberg.
25 dec. 2017 20:06
Hej :-) Har inte heller kommit särskilt långt i planeringen men har också tänkt ett liknande upplägg som ditt, kombinera jobba, göra massa kul grejer och kanske resa vidare sen. Går sista året på gymnasiet och känner att det är dags för något nytt!
Lägg gärna till mig med på Facebook: Edith Hoflund