Snälla ge tips inför alanya resa augusti 2014

30 maj 2014 02:57
Visningar: 999
Hej är det något speciellt man bör tänka på om man inte tidigare varit i Turkiet? Samt tips på ev restauranger/barer i alanya som är bra samt prisvärda? Är taxichaförerna påliliga? Min första resa så tacksam för svar och tips! :)
1 juni 2014 09:50
Ravza är en väldigt bra restaurang inne i Alanya, god mat och förhållandevis bra priser. Ligger vid slutet av hamnen. Gällande taxi så be dem slå på taxametern bara så vet du att du betalar rätt pris.

----------------------------------
www.alanyasemester.se
1 juni 2014 12:50
Finns det något man bör tänka på tex ang klädsel etc? Rest mkt i Thailand och där är det ganska mkt man ska tänka på för att inte vara respektlös mm.
22 juni 2014 13:27
Man kommer långt med vanligt "sunt förnuft". De är nog rätt vana vid det mesta i just Alanya men personligen kan jag ju tycka att exempelvis badkläder används vid stranden/poolområdet och kanske inte när man springer på stan och liknande.

Ska du besöka en Moské eller liknande religiösa symboler så bör man kanske tänka några gånger extra på sitt val av klädsel dock.

----------------------------------
www.alanyasemester.se
3 juli 2014 18:08
Ok min kusin kom hem för 2v sen. Hon sa att de sa till på.restauranger etc o hotellet ang klädseln. När hon klädde sig i shorts och linne tex...? Jag vet inte min första resa men det kommer vara varmt när man åker dit. Hoppas ej det blir samma igen då. För shorts ovh linne har man i värmen. Sen ang bikini fattar man ju för det är som du säger sunt förnuft! :)