Ungdomsresa Alanya Augusti 2015 Tips ?

Av Sehlin
11 maj 2015 14:18
Visningar: 389
Hallå kära användare!

Vi är ett gäng ungdomar från 17-20 (6 st) som har bokat och snart även packat klart för Turkiet i slutet av sommaren. Vi vill gärna förbereda oss så mycket som möjligt med aktivitet så det är klart så man vet vad man har i baktanken när man väl ankommer dit.

I våran ålder är det väl värt att dra på Havana Club, Robin Hood, Beach Party vad jag har förstått, det kommer vi göra.

Men finns det några båtutflykter med ett mindre gäng (15-20) personer. där badning sker och drickande? Vi älskar att bada, träffa nytt folk, partajja.
Finns det några klippor där man kan hänga i närheten?

Vi är inte så sugna på att gå runt och titta på gamla byggnader och sådant, utan mest att ha någon slags av aktivitet!

Vi kommer att bo på hotell Hotell Gallion FF, så ni vet vart vi bor.

Kanske någon fler som ska dit 10-20e augusti -15?

MVH
18 maj 2015 13:53
Ska spendera nästan hela augusti i Alanya !! Vet om att där är babas boat eller något i den stilen där dom har bad partaj och klipp hopp med i turen :)
Av Doofus
15 juni 2015 10:44
Hej!

Jag har precis bosatt mig i Turkiet och arbetar runt Kleopatrastranden i området där ert hotell ligger.

Det låter som att ni åker ner för att ha er en party resa så då rekommenderar jag starkt att ni sticker till hamnområdet där bla Robin Hood ligger. Bredvid Robin Hood finns en annan nattklubb som heter The Doors som är Alanyas skandinaviska klubb, den borde ni besöka.

Går ni sedan från klubbarna ner mot havet så ser ni direkt alla dessa båtar där man kan åka på en tur på någon timme med lite mat & dricka, se både sköldpaddor & delfiner (ibland) och ta sig ett dopp genom att hoppa från klippor/båten rätt ner i havet. Bara till att checka rundor vilka båtar som gör sådant här med hopp då jag är lite osäker på om alla gör de. Men det finns! Tänk även på att kolla upp priser osv för det här då försäljarna kan vara lite jävliga och försöka lura i er i något överpris.

Finns även ett badland ganska så centralt i Alanya som ni borde besöka om ni gillar sådant. Då jag inte varit där själv så har jag bara kollat in och det ser relativt stort och kul ut!

Kommer att vara här hela året ut så bara skicka ett PM om ni vill ses!

MVH
20 juni 2015 17:48
Jag kommer dra ner ensam till Alanya den 5-12 augusti! Skulle vara trevligt att träffa någon/några då och hitta på något :)