Sarasota eller Naples

29 jan. 2014 15:39
Visningar: 1610
Håller på att boka en resa till Florida och då skall vi åka till Västkusten. Vi tänkte spendera 4 nätter i antigen Sarasota eller Naples. Vi är en familj med ett barn på 10 år. Har någon erfarenhet av dessa två ställen eller/och kan rekommendera något av dessa.
Av Emolis
29 jan. 2014 17:06
Har bara erfarenhet av Naples, dock har vi inte bott där utan vi bodde i Fort Myers som inte ligger långt därifrån. Stränderna i Naples är väldigt fina och likaså affärsutbudet. Vi handlade mest i lokala affärer vid de tillfällen vi var i Naples, men inte långt ifrån finns Miromar Outlet som var mycket prisvärt om man är ute efter märkesvaror (billigare än t ex Premium Outlet i Orlando). Vi åkte med barn 7, 11 och 14 år och vi gillade alla västkusten då det finns mycket att se och göra där.
29 jan. 2014 21:23
Jag har varit i båda. Naples som stad är större och finare, men det är dyrare. Stränderna är jättefina i båda städerna. Jag bodde i Lido Key utanför Sarasota, det var jättevackert där. Centrala Sarasota är inte så mycket att se, förutom Ringling Museum som är intressant.
Av Staul
30 jan. 2014 10:24
Hej!
Vi åkte hela vägen från Key West till St Petersburg. Åkte bara förbi Naples men hade i förväg sett att hotellen var dyrare där så vi bokade i Fort Myers och Cape Coral och åkte ut till Sanibel Island och badade. Underbara stränder. Det är jättefint utmed hela kusten, härliga stränder. Vi bodde på Lighthouse Inn i Fort Myer, ett jättebra ställe. Sarasota var vi inte inne i centrum men åkte förbi, som sagt det är sammanbyggt hela vägen så det har inte sås stor betydelse var man bor. Lycka till och ha en bra resa!
2 feb. 2014 11:54
Tack för alla svar! Det lutar att vi bokar i Sarasota pga närheten till Siesta Key Beach.
3 feb. 2014 12:06
Siesta Key har en jättefin strand med kritvit sand och underbart vatten. Nackdelen är att den ofta är packad av folk och det drar ner betyget rejält.