Resortavgifter Vegas Booking.com

7 maj 2013 22:32
Visningar: 3237
Hejsan

Jag undrar om någon vet om resortavgiften är inkluderat i priset när man bokar via booking.com?

För o jag kollar via MGM hemsida direkt så skiljer det 220USD för samma vistelse mot om jag bokar via booking.com. eller är det påslaget som de tar ut som är så mycket högre?
7 maj 2013 22:58
Vad är resortavg o vad ingår i det? Är det vedertaget i Vegas? Jag har aldrig hört talas om det men har heller inte varit i just Vegas.

Du menar att en bokning på MGM blir $220 dyrare totalt via MGMs direkt än via booking.com? Det händer att hotel blir billigare via bokningssidor. Hur många dagar gäller det? Kolla så att det är exakt samma villkor i övrigt. Ingår frukost t ex? Förbetalning som är nonrefundable t ex?
8 maj 2013 00:32
nej det var att resortavgiften ingår. i den ingår:

• Wi-Fi på rummet
• Dagstidningen USA Today varje dag
• Lokalsamtal/avgiftsfria samtal från rummet
• Vissa tjänster i businesscentret (utgående fax, kopiering, notarietjänst och utskrift av boardingkort)
• Tillgång till konditionsrum

det är en resortavgift på alla hotell i vegas på ca 20dollar/natt
8 maj 2013 08:25
Citerat från jonassjogren:
Hejsan

Jag undrar om någon vet om resortavgiften är inkluderat i priset när man bokar via booking.com?

För o jag kollar via MGM hemsida direkt så skiljer det 220USD för samma vistelse mot om jag bokar via booking.com. eller är det påslaget som de tar ut som är så mycket högre?
Det framgår säkert på Bookings hemsida om avgiften ingår. Har för mig att vi bokade med Expedia men (hittepå)avgiften (där det dessutom ingick en påse chips, en drink i baren, en öl och tillgång till poolen) fick man betala på plats.
Av Sierra
8 maj 2013 09:41
Förutom rumskostnaden ingår detta i det presenterade priset när du bokar med booking.com: 12 % Skatt, 25 USD resortavgift per natt.
8 maj 2013 10:35
Vill bara inflika att ALLA hotell i vegas inte tar ut denna resortavgift. Exempelvis Cosmopolitan, som jag bodde på i Vegas förra året tar ingen sådan avgift. Men nästan alla hotell gör det, tyvärr, och avgiften är olika på olika hotell. På hotels.com brukar det iaf stå skrivet om det finns en sådan avgift som tillkommer, vet inte hur det är på booking.com...
8 maj 2013 10:39
får tyvärr ta tillbaka det jag skrev om Cosmo... De har tydligen också börjat ta ut en resortavgift sedan januari 2013... :(
9 maj 2013 20:35
Det kvittar vilken sida ni bokar hotell via, om de tar ut en resort fee så gör det de på plats. Så har det varit senaste åren iaf, har svårt att se att någon ändrat detta. De vill att det ska se lite billigare ut än vad det egentligen är...

MGM´s alla hotell gör det (vilket är Mandalay bay, excalibure, luxor, new york new york, aria, bellagio, mirage, MGM, MGM signarture, montecarlo).
Sedan har flera andra hotell-kedjor detta med.

Harras är den näst största hotell-kedjan i Vegas och de tar inte ut någon resort fee (dock kostar internet ca 15 dollar per dag där)

Lite mer hotell info i Las Vegas - http://www.vegas.nu/hotell
Av Sierra
10 maj 2013 19:28
Som jag nämnt i mitt tidigare inlägg ingår resortavgift på 25 USD/natt i det presenterade priset när du bokar med booking.com
11 maj 2013 09:08
Tack Sierre.

Resortavgiften ingår i priset från booking.com
12 maj 2013 00:15
Tack, det var bra info om att få om resorttilägget som jag inte kände till :)