Resa våren 2015

3 mars 2014 10:27
Visningar: 404
Jag vet att jag är tidigt ute, men det är troligen bättre än o göra tvärtom. Jag är i varjefall sugen på att resa jorden runt, med början i NZ. Anledningen till att jag börjar leta efter bland annat liknande människor som jag såhär pass tidigt är för att jag inte riktigt har budget till att resa än. Inom ett år verkar läget tidigast vara lämpligt. Att jag vill börja i NZ grundar jag på att både min bror och hans sambo började sina resor där, och de ångrar dem inte. NZ har ju en underbar miljö och man kan göra ofantligt mycket roligt där borta! Man skulle säkert kunna spendera ett par veckor bara på NZ men sedan efteråt vill jag även ill Australien och lite mindre länder som Bali och självklart en tripp till exempelvis Singapore. Mina mål är alltså sammanfattat att uppleva så mycket som möjligt och leva i nuet där man befinner sig. Någon annan som tänkt såhär långt fram i tiden, som jag? Vore intressant och höra vad ni gjort hittills eller om ni är iväg redan nu!
Av The_bro
3 mars 2014 22:22
Hej!

Kul att se att fler är taggade på våren 2015!
Jag är taggad på NZ och Australien men inte de asiatiska länderna, utan då hellre mot Nord- och Sydamerika och Hawaii. Men man kan ju alltid börja nånstans och då lika gärna NZ :)
Jag har precis samma problem gällande budget som dig, men det ser ut att ha löst sig om ett år.

Jag heter Rickard, 21 år fyllda och bor i Stockholmsområdet.

Vi hörs!
Av Sammpa
27 mars 2014 12:41
hej Sanna
Jag har precis som du tänkt att åka på våren/sommaren 2015 en resa,
men måste jobba 1 år nu för att få mer pengar.
Jag har tänkt att först åka till Thailand, och resa runt där, vandra i amazona djungel, burma, indonesien. England mm, en riktig backpack resa.
men man kan ju börja i NZ.
e du en sådan som vill festa också, utöver annat på resan??
Jag e sådan jag vill festa men också uppleva saker, lära mej saker , jag tar dag för dag.

1 apr. 2014 22:26
Jag är intresserad av att resa jorden runt. Nya Zeeland är jag verkligen intresserad av, men precis som du har jag inte budget för att sticka iväg just nu. Så till våren 2015 skulle passa bättre, då man förhoppningsvis tjänat ihop lite pengar. =)
2 apr. 2014 21:37
Vad roligt att fler verka tänka precis som jag! Jobbar på förfullt just nu och hoppas på att hösten rullar på lika snabbt så man kan börja planera realistiskt. Min bror är ju som sagt ute och röjer i världen, och man blir så himla avis när man ser hans bilder! Fantastiska vyer och otroliga aktiviteter så som bungy jump etc! Den adrenalinkicken går nog inte o slå :)
Har någon tänkt efter varifrån ni ska åka? GBG, Sthlm, KPH? Eller någon annanstans?
3 apr. 2014 09:14
Ja, det verkar ju vara så fint där :) det som är häftigt är ju att Nordön och Sydön skiljer sig så mycket ifrån varandra. Har inte kollat så noga på varifrån man skulle tänka sig att åka, kanske göteborg...vilket tro du är bäst? =)
5 apr. 2014 11:24
Hej!
Riktigt sugen på att åka till NZ och Australien våren 2015!

Är en tjej på snart 20 som för tillfället jobbar så mycket som möjligt för att ha råd att just att resa, upptäcka och uppleva allt som kommer i min väg. Tyvärr verkar inte mina vänner vara lika taggade på att backpacka som jag.. letar därför någon att resa med :)
Av The_bro
14 apr. 2014 21:03
Verkar som att vi är ett antal iaf som har samma tankar och idéer om Australien och NZ! :)
15 apr. 2014 13:58
Verkar vara så ja! Vi får kämpa på med våra jobb och fylla på budgeten inför nästa vår nu helt enkelt, i denna trista vardag. Kul att solen börjar titta fram allt mer nu dock, gör en lite mer pepp men samtidigt är vår sol ingenting jämfört med ex Australiens! Längtar som fan efter min resa!
Av The_bro
18 apr. 2014 15:42
Jag skulle tycka att det vore kul om alla vi som är taggade på att åka tillsammans kunde träffas nån gång innan för att lära känna varandra och se vart man vill åka :)
Jag bor i Stockholmsområdet och har semester i Juli, som är en utmärkt månad för att kunna sitta på någon uteservering :)
20 apr. 2014 12:20
Hej jag vill också vara med! Har samma tankar vill till NZ och Australien sen kan jag åka var som helst vill se allt. Ta det lite som det kommer under resans gång, men ursprungligen var det central amerika jag var sugen på efter Australien:) Vill också uppleva saker, lära mig saker se mycket! Äventyra helt enkelt!
Av Emmiz93
18 aug. 2014 00:12
jag är också jätteintresserad av samma planer som ni! Lägg gärna till mig på fb så kan fortsätta snacka om det! Heter Emma Lahti, från luleå!