RCI och Diamonds

20 sep. 2013 17:39
Visningar: 2035
Hej
Vi blev uppraggade av Julia på gatan i Rythymnon, fick varsin lott och naturligtvis vann min man högsta vinsten. Efter många frågor om oss och resvanor talade Julia om att vi skulle bli upphämtade av en taxi kl 14 utanför hotellet, hon dök själv upp där då också. Vid Diamonds hotell blev vi välkomnade av en kvinna som förde oss en trappa upp, där en vacker kvinna ställde mer frågor. Sedan fick vi träffa Victoria som höll sitt tal i 3 timmar! Vi bjöds på läsk och rundvandring på ett urflott hotell (som egentligen inte skulle få finnas i deras koncept om den störste chefen sett det. Victoria ritade och berättade att det för 5 veckor skulle betalas strax över 2 tusen, men första veckan var gratis. Vi kunde välja att ta med släkt och vänner vart vi än ville resa för bara två tusen!!!! Efter ett par timmar dök Jonas från Skelefteå upp. Han var snacksalig, som en pastor i Livets ord. Han bjöd på skumpa! Han talade om att det naturligtvis var ett standardpris vi var tvungna att erlägga för att garantera oss det allra bästa. Han skrev 49.000:- på pappret. Vi sa direkt nej, då fick vi ett nytt förslag på 24.000:- för tre veckor. Vi sa att vi ville tänka på det, men det fick man inte Vi sa NEJ, då blev han irriterad och gick därifrån. Victoria lät oss skrapa sista rutan och det blev naturligtvis en ny resa, som vi inte kommer att bry oss om. Slutligen frågade Victoria om vi ville ha en taxi hem, som redan var lovad innan vi kom dit.. Vinnare blev Julia som fick 50 euro, vi fick en rundtur genom stan. Men RCI och Diamonds kommer att får svårt att sälja några andelar till folk som är uppmärksamma på lurendrejare.
3 feb. 2014 19:41
Anmäl

Hgakusten
Ja, - Jag känner till Diamonds ( Aegean blue ) och RCI !

Var på Kreta för ett och ett halvt år sedan och genomgick samma tillvägagångssätt i marknadsföring som de flesta ......Jag och min Sambo tog beslutet att prova och när vi kom hem så kom "Rädslan"
- Vad har vi gjort ?
- Är vi lurade ?
Tankarna snurrade , läste några inlägg när jag sökte på Google, mest negativa ! Som tur va´ så var det några positiva uttalanden och det styrkte våran uppfattning av detta företag
Lilla VI, här hemma i Sverige mot detta företag och underskrivna avtal !!!!
Då började vi verkligen checka allt som var sagt, ex. De förskottspengar som vi betalade skulle inte dras från vårt konto förrän tidsfristen ( ångertiden ) var över.
Kollade vårt konto nästan dagligen för att se om de höll sig till avtalet och mycket riktig så drogs pengarna
på utsatt tid.
Vi betalade full likvid och bokade första resan till Kreta ......väl där nere så bestämde vi oss för att bli Fullvärdes medlemmar .( hade även då möjlighet att bryta kontraktet innan full likvid var lagd,tror det var 3 v)
Våran tanke med detta medlemskap var att kunna resa med barnen , familjen och vänner , ge bort resor i ex, Julklappar, födelsedagspresenter kunna bo med bra standard och för det mesta med fullutrustade kök ,åka på Kryssningar i Medelhavet och Karibien , bo på slott i Englan, Frankrike etc.
Kunna byta vår vecka i Kreta mot ex, en veckas skidsemester i Åre ( Har inte hittat någon Charterresa från Höga kusten till Åre med något reseföretag)
Vi har varit på Kreta 2 ggr efter att vi blev fullvärdes medlemmar och alltid fått vad vi förväntat oss
våra föräldrar som var med sist var överförtjusta över den lyx och service som Aegean Blue erbjöd oss
Ni ska veta vilka goda råd vi fått av föräldrarna att " Inte bli Medlem och lurad på en massa pengar"
Idag är de tysta och undrar om vi kan åka på en kryssning i framtiden............

Vad som inte nämns i det negativa är det positiva Ex. Vi har en stående vecka på Kreta till 2043
för 4 pers.Det finns byten man kan göra och bo upp till 6- 8 pers Räkna på det !

Våra kära kan utnyttja våra veckor

Vilket investerat arv vi ger till våra till våra barn när vi själva inte kan el. orkar resa

Med medlemskortet har vi 10- 15 % rabatter på vissa Restauranger och livsmedelsbutiker på Kreta o Rhodos
Kom hem från Rhodos(bytesvecka) förra veckan och fick höra där om dessa bloggar av en annan medlem
Därför vill jag gärna ge min syn på saken ..och lugna alla som har investerat eller tänker investera i Aegean Blue och RCI
Det är lugnt, det fungerar och är garanterat seriöst......man kan inte luras i 20 år ! Rci som hållit på i över 30 år skulle väl inte välja in ett oseriöst företag och inte inse det efter så lång tid.
Det finns många fler fördelar i detta system , det gäller bara att ha ett öppet sinne och lära sig att få ut det mesta av dessa företag, det tar lite tid att förstå systemen ....för att förstå hur det bäst passar varje individ
Det finns de som uppfattar" bra erbjudanden" negativt och de som har ett öppet sinne för någonting positivt

Alla kan uppfatta saker på olika sätt det vet vi från politiken och även när du rådfrågar dina vänner om en bil du tänker köpa.... får många goda råd (negativa) varför du inte skall köpa just den bilen
När du frågar ; - Har du ägt en sådan bil? ......blir svaret, för det mesta NEJ ( men jag har hört)

Må så gott alla där ute

Det är ett tag sedan jag skrev detta brev i ett tidigare inlägg. Nu skickar jag det igen
och har efter det första inlägget hunnit utnyttja dessa företag med flera resor ...vilket har varit helt suveränt

Mats , Höga Kusten
3 okt. 2014 11:36
Man får akta sig för att kalla det för bedrägeri då har man missat hela poängen och man har inte varit uppen på att se vad det är för något! Hur många gånger har ni läst i medianom RCI OCH DIAMOND RESORTS från ett negativt perspektiv? Är holiday club åre bedrägerier också?