Personlig tränare/gym i Koh chang & Bangkok

Av Esl
13 feb. 2013 16:21
Visningar: 581
Hej, vill hemskt gärna få lite råd om personliga tränare/gym i Thailand...

Söker engelsktalande (någorlunda i alla fall) personlig tränare man kan hyra för ett antal timmar per dag i en vecka.

Vi är två tjejer som ska åka till Thailand under 1 månad och ett av målen med resan är träning. Helst vill vi ha en bra och billig PT på koh chang under 1 vecka och sedan sista och fjärde veckan en PT i Bangkok..

Är det någon som vet ett bra gym eller bra personliga tränare? Har ni någon uppfattning om pris? Har någon gjort något liknande?

Alla tips är värdefulla! Har ni varit i koh chang och har bra råd eller erfarenheter att dela med er av, boende, träning, aktiviteter osv. Bangkok är också intressant givetvis!

Tack på förhand
Sanne
14 feb. 2013 11:54
Hej Sanne!
Du har många frågor och tyvärr har jag inte svaret på alla. Men jag vet att det finns ett gym på Lonley Beach Koh Chang, uppe i den lilla byn. Sonen, som fanns på plats samtidigt med oss, tränade där nästan varje dag. Det finns kanske andra läsare som har tränat där som kan ge dig svar på dina övriga frågor. Kanske Googla på detta gym? Vi var där nu under jul nyår. När det gäller boende finns det hur mycket som helst att välja på i olika prisklasser och standard. Kan rekommendera att bo på Lonley som är ett riktigt backpackersställe, dvs mycket ungdomar och låga priser.
Lycka till!