Orlando, disney world, bada, sola, skratta och massa kul!

27 jan. 2018 18:01
Visningar: 192
Hej fina du! Jag söker fortfarande min vän som vill hänga ut i världen med mig! Jag måste komma bort härifrån innan jag blir galen, i alla fall ha något att se fram emot! Jag bor i göteborg och är 20 år gammal, Jag hade tänkt att åka till USA orlando, någon gång detta året! Jag vill till Disney world, då jag älskar Disney och berg o dalbanor haha! Jag hade tänkt att vara på Disney World i 2 dagar, då det är sjukt stort.. shoppa, övernaturligt, bada, äta på mysiga resturanger, sena nätter, upplevelser! Är öppen för förslag i Orlando. Jag skulle kunna tänka mig att vara i Orlando max 2 veckor. jag har möjligheten att resa, jag har pengarna i stort sätt, men det fattas en kompis! Jag vill inte åka riktigt nu, om ett halvår hade jag kunnat tänka mig, behöver spara lite pengar till. Jag är en glad, öppen, konstig tjej, älskar att resa, vill även resa till tokyo någon gång, men Usa ligger varmt om hjärtat! <3 Jag är sjuksriven pga av depression, jag älskar hundar och katter och choklad! Jag gillar att vara kreativ, äta god mat! Jag är en person som typ är öppen på nätterna och lagar mat , älskar mat! Jag söker en TJEJKOMPIS runt min ålder 18-24 som måste bo i närheten i göteborg, så vi kan lära känna varandra, var är du MATE? :(
Medlemmen har tagit bort svaret
11 apr. 2018 10:40
Citerat från Sanity:
Hade lätt åkt m dig. Du låter prec som migg haha. Bor dock i Sthlm.
Hej ursäkta för mitt sega svar! Det gör inget att du bor i stockholm, sånt löser sig alltid och som tur är finns ju skype :D Har du snapchat? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
5 juni 2018 02:54
Jag har just bokat flyg dit! 4nov till 12nov. Ska på EDC Orlando. Tänkte att jag skulle hinna göra annat än just festivalen :)