Nya Zeeland work and travel 17/18

1 maj 2017 21:20 (redigerad)
Visningar: 152
Hejsan! Jag har tankar på att åka iväg på work and travel till Nya Zeeland i vinter (typ nov/dec). Det skulle vara roligt att hitta någon med samma planer här på hemmaplan och åka iväg tillsammans.

Som naturälskare vill jag se/göra så mycket som möjligt i detta fanatiska land, samtidigt som jag gillar städer och gärna jobbar i någon av de "större" städerna som utgångspunkt :).

Jag är väldigt öppen gällande denna resa, så om någon har liknande tankar och söker en resekompis, hojta till :).
Av Ebbzor
4 maj 2017 15:01
Hej!
Jag är i lite lösa funderingar att tillbringa ett halvår eller år i Nya Zeeland för att jobba, men framförallt se landets spektakulära natur och få adrenalinet att flöda i kroppen. Jag vill vandra, sova utomhus, testa sky diving, forsränning, klättring, bungy jump, skidåkning, gå på konserter, ha picknicks i parker, läsa böcker, lära känna nya människor, ja, you name it! Jag vill spendera pengar på upplevelser så långt det går! Det vore en ynnest att dela upplevelserna med någon och ärligt talat så är jag lite för feg för att kasta mig ut helt själv.

Nu bor jag i Göteborg och jobbar på ICA. Jag spenderar mycket tid åt att cykla mountainbike, löpträna i skogen och tränar en del på gymmet. Älskar att vara i naturen. Har haft häst i 15 år, men inte nu längre. Tycker om att lyssna på musik, gå på konserter och läser böcker. Jag är inte en tjej som dricker mycket alkohol eller festar, jag tar hellre en promenad med en vän i skogen eller fikar på stan.

Hör av dig!

Med vänlig hälsning,
Ebba Johansson
Av Sara990
21 maj 2017 16:47
Hej! Jag har också tankar på att åka iväg på Work and travel i Nya Zeeland i höst eller vinter. Det verkar som att vi har liknande intresse för resans upplägg. Jag vill också uppleva så mycket som möjligt av vad landet har att erbjuda (naturen, kulturen, städer, vanliga turistmål och ovanliga turistmål o.s.v.), gärna med städer som utgångspunkt.

Lite kort om mig:
Jag bor i Bohuslän och ska snart börja jobba på ett turistcenter. Jag älskar att uppleva nya saker, är öppensinnad och trivs bra i naturen. Jag gillar festligheter (festar dock inte hårt), att ta en fika eller gå på promenad i staden eller något naturskönt område. Jag är den sortens person som gillar att gå "kontrollerat vilse" i en stad när jag är ute och reser. Man brukar alltid stöta på någon person som är villig att hjälpa en till rätta, och om man har tur får man en mer personlig guidning.

Det vore väldigt trevligt att komma i kontakt med dig. Hör av dig! :)

Hälsningar
Sara
25 maj 2017 21:01
Hejsan! Jag vill gärna hänga på! Har alltid velat åka till Australien men har på senare år blivit mer och mer sugen på Nya Zeeland. Jag har egentligen inga krav på vad resan ska gå ut på förutom att uppleva landet/naturen och skapa minnen.

Jag bor i Skövde och börjar tröttna på mitt vardagliga liv så har blivit sugen på att resa någonstans. Det som hindrat mig är väl att jag inte har någon vidare erfarenhet så har varit lite nojjig över att åka ensam. Men om jag kan gå "kontrollerat vilse" med andra männsikor så gör det gärna.

/Victor