Någon som varit i Burma??

Av Mette86
26 okt. 2012 23:00
Visningar: 3606
Hej!
Funderar på att åka till Burma i vinter. Någon som varit där? Några tips på vart man ska / inte ska åka? Vi är väl ute efter "Thailand för 15 år sedan" om man får uttrycka sig så. Är mest ute efter stränder och öar. Tänker oss att västkusten måsta vara lika fin som i Thailand fast mindre exploaterad. Jätte tacksam för svar!
Medlemmen har tagit bort svaret
27 okt. 2012 17:04
Vilket flygbolag är bäst när det gäller inrikes flyg i fd Burma? Sedan har jag en till fundering. Hur länge får man stanna i landet med visum som turist? och hur fritt får man resa runt i landet? Och finns det områden som vi inte får resa i ?
Medlemmen har tagit bort svaret
28 okt. 2012 09:26
Tack för ditt svar, Jag ska Backpacka i Asien med start nu i december och tänkte åka över till Burma, vet dock inte när än. Är bästa sättet att åka till BAngkok och åka till ambassaden där och fixa visum? Då jag inte vet exakt när jag ska åka dit än. Och det är okej att resa på egen hand va? utan gruppresa.

Vilka andra ställen får vi turister flyga till? Btw är det billigt att flyga inom landet? FInns det någon hemsida med info om turism i Burma och vad vi får och inte får ta oss på egen hand?

Är det mycket turister vad du upplevde i Burma?

Tack på förhand!
Medlemmen har tagit bort svaret
8 nov. 2012 21:56
Vi planerar också för en resa till bl a Burma. Söker överallt för att få korrekt info runt visum.... Som jag förstår det kostar det 85 USD för ett s k visa on arrival (nån hutlös administrativ avgift som ingår..). Min fundering är om man kan komma billigare undan att söka "som vanligt" på ambassaden, då i London. Hittar ingen avgift vad det kostar. Nån som har erfarenhet av alternativen?
MVH Elisabet
Medlemmen har tagit bort svaret
9 nov. 2012 10:32
Tack, Berlin låter som et bra alternativ om det bara kostar 25 dollar! Det var ingen avgift sen på flygplatsen i Rangoon?
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Hawaii
23 nov. 2012 10:06
Antee, fantastisk film om Burma! Var just i Siem Reap (Angkor Wat) i september och Burma lockar definitivt. Speciellt efter att ha sett din film - tusen tack!
13 feb. 2014 09:01
Jag undrar om nagon vet om man kan aka buss mellan bagan och Inle Lake? eller om man maste aka tillbaks till rangoon i mellan... det vill jag inte aker pa lordag ar i kabodja nu sa tacksam for snabbt svar....

//Tim
13 feb. 2014 20:38
Ja, man kan åka buss mellan Bagan och Inle lake, Du kan fixa bussbiljetter när du är i Bagan:)