Mannheim - Tyskland

Av Jovis
14 sep. 2009 10:07
Visningar: 455
Vi har tänkt åka till Mannheim, Tyskland i slutet av oktober. Är det någon som har tips på bra boende? Priset är viktigt, liksom läget. Vi är familj med två vuxna och två barn under sex år som ska försöka åka budget men inte dåligt. Andra tips? Vad bör vi göra och se? Är det värt att åka till Luxemburg el Frankrike på en dagstur?
18 sep. 2009 14:28
Ett bra tips, när det gäller prisvärt och bra boende i Tyskland, är hotellkedjan "B&B Hotels". De har även ett hotell i Mannheim. När jag var inne och kollade på deras hemsida http://www.hotelbb.de/opencms/en/index.html låg priset för ett rum för två vuxna och två barn på 66 Euro natten, d.v.s. 16,50 Euro per person och natt.

Andra övernattningsalternativ i Mannheim kan du hitta på hemsidan http://www.tourist-mannheim.de/en/Bookings/Uebernachtungen/Hotels.

En dagsutflykt till Luxemburg och/eller Frankrike är alltid trevligt. En bland utländska turister uppskattad dagstur i Tyskland i denna region är att åka utmed floden Rhen (Rüdesheim/Bingen till Koblenz) och sedan utmed floden Mosel (Koblenz till Trier).