Los angeles eller Florida?

29 jan. 2014 12:52
Visningar: 733
Hej!
Jag och min pojkvän ska åka till USA i sommar, men vi kan inte bestämma om vi ska åka till los angeles igen eller till Florida. Vilket ställe är bäst? Vad kan man göra i Florida? Vi båda är 21 och sola och bada är väl inte det bästa vi vet. Vi kommer vara borta i ungefär 2 veckor och tänkte åka till LAS vegas igen i några dagar, då vi ej var 21 första gången vi var där.
Av Anmamo
31 jan. 2014 17:00
Sol, bad, shopping och nöjesparker är väl en sammanfattning av Florida. Men om ni inte gillar sol och bad och ändå ska ända bort till Las Vegas så kanske det är bättre att bila från Las Vegas via Death Valley och Yosemite till San Francisco och därefter via Highway 1 ner till Los Angeles?

Vilket som är bäst är naturligtvis omöjligt att svara på, det beror på vem man frågar. Även fast det är samma land så skiljer det så oerhört mycket på de båda kusterna (inkl. fem timmars flygtid, det är som härifrån till Kanarieöarna). Jag har varit både i LA, LV, SF och Florida, jag gillar dem alla men på helt olika sätt! Florida är väldigt varmt och fuktigt under sommaren och är man inte så förtjust i det skulle jag rekommendera Californien istället.

Lycka till med planerandet!
3 feb. 2014 12:16
Jag rekommenderar också Californien med tanke på tidpunkten och att det finns mer att göra där om man nu inte ska hänga på stränder (Floridas största tillgång). Sen kan man ju göra andra saker där, t.ex. besöka Miami, Key West, Everglades, Disney World, Kennedy Space Center, Sea World etc.
Av Birgere
3 feb. 2014 12:30
Håller med här, om ni ändå ska till Vegas så ta Kalifornien denna gång och Florida nästa resa. Dom är liksom inte utbytbara.
Det finns mer att göra i Florida men mer natur att titta på runt Kalifornien. Amerikanarna själva väljer Kalifornien en gång och Florida och Vegas flera gånger. (kanske lite för enkelt uttryckt)