London Gatwick

Av Hobbe17
18 nov. 2013 22:31
Visningar: 1755
Hej
vi är totalt sex personer som reser till London nu i december, fyra vuxna och två barn. Vi flyger till Gatwick, önskar tips om hur vi reser bäst och billigast in till London. Vi ska bo på ett hotell som heter Arosfa Hotel och ligger på 83 Gower Street, Camden.
18 nov. 2013 22:38
Directions from London Gatwick Airport

Airport information is available from the Gatwick Airport website.

Take the Gatwick Express train from Gatwick to Victoria Station. At Victoria Station change to London Underground's Victoria Line, and take the Tube train to Warren Street. Tickets are about £14.00 for the Gatwick Express. Another way from Gatwick Airport is to take the Thameslink train to Kings Cross Station and take either bus no. 10 or no. 73 to the hotel.

Står det på er hotelsida, http://www.arosfalondon.com/location.html
Mvh
Av Moltas
19 nov. 2013 09:38
http://www.easybus.co.uk/
Tror detta är den billigaste transporten och den stannar vid Earls Court West Brompton, enkelt att ta tunnelbanan därifrån. Tar ungefär en timme in men boka i förväg så är ni garanterad plats, priset är billigare då också.

//M
28 nov. 2013 12:32
Jag hade gjort som på hotellsidan. Själv åker jag ofta till Nordengland från Kings Cross och då är tåget Gatwick till St Pancras (det går mot Bedford från Gatwick) oslagbart. Inte lika snabbt som till Victoria men ni ska ju inte alls till den delen av London. Inte lika dyrt heller av den anledningen.

Gower Street hör till kommunen Camden men ligger inte i det område de flesta förknippar med Camden (marknaden) utan mycket närmare British Museum etc. och det är faktiskt gångavstånd till ert hotell från St Pancras om det kniper. En taxi blir inte heller snordyr och finns utanför stationen.