Loggning av svar saknas

20 juli 2012 22:54
Visningar: 143
Hej
När jag svarar på en kommentar jag fått på till exempel en bild jag lagt upp, följer inte kommentaren med i mitt svar. Det har nu hänt flera gånger att folk undrar vad jag menar eftersom det kanske var flera veckor sedan de gjorde kommentaren och inte kommer ihåg att de skickat något till mig. Det blir rätt konstigt.

Exempel

Ivan säger om Busylizzys blogginlägg "Vem visste att det står 8 tilll i Rom?":
En äkta fake finns också i Istanbul.
2012-05-27 23:32 - Svara | Radera | Anmäl

Efter att ha läst kommentaren två månader senare (ja jag vet...) klickar jag på "svara" men istället för att svara på kommentaren skickas ett personligt meddelande. Här kommer mitt meddelande;

Nähä? berätta!
2012-07-19 21:17

Givetvis undrar nu mottagaren vad tusan jag syftar på, och det är inte utan att jag gör det själv...

Hej XX!
Framgår inte vad du vill att jag skall berätta om.
Hälsn
XX

Rörigt minst sagt. Hoppas det går att reda ...

mvh/BL
Av Ziesta
27 juli 2012 10:08
Hej,

Tack för din feedback! Jag håller med dig om att det borde hänga ihop bättre vad man har svarat på. Det ligger med i kommande utvecklingsplan att förenkla det. Det vi har funderat främst på är att som default knyta kommentaren till bilden/bloggen etc så att det är lättare att hänga med i diskussionen.
Ditt förslag att "citera" själva kommentaren är dock ett annat bra alternativ.
Av Tomas - Utvecklare Reseguiden.se
3 sep. 2012 14:11
Nu är det uppdaterat så att det går svara på kommentarer i bilder/album/blogg/osv. Medlemmen som man svarar blir informerad via notis/mejl på samma sätt som om medlemmen hade fått en vanlig kommentar.

mvh
Tomas