Boka flyg med olika avreseort

Av Mariat
10 juli 2012 13:49
Visningar: 728
Hej

behöver kunna boka flyg till en destination men med olika orter som ankomst och hemresa. Denna funktion saknas på alla söksiter och så måste man hänvända sig till de dyrare resebyråerna. Har ni möjlighet att införa detta på reseguiden. att boka 2 separata enkelresor är ju betydligt dyrare.
16 sep. 2012 13:30
Lite sent kanske men tyvärr är denna del av forumet numera lite undanskymt så man knappast går in här och ser om det finns något att diskutera.

I alla fall, det finns några sidor som har denna funktion, t.ex. MrJet.se (som jag tycker har den bästa flygsöksfunktionen) och Doodle.se.

För övrigt är det riktigt dåligt att ingen på Reseguiden går in här och svarar på inläggen! Kanske det blivit så undanskymt (för att slippa kritiska diskussioner?) att de inte heller hittar hit?
Av Tony - Reseguiden.se
17 sep. 2012 16:38
Hej, beklagar att ingen från Reseguiden svarat på denna tråd.
Reseguiden.se är ett av Sveriges största forum för resenärer och används av hundratusentals personer varje månad. Det är där kraften ligger, i resenärer som utbyter erfarenheter med varandra. Vi som jobbar på Reseguiden.se svarar gärna på frågor och är mycket tacksamma för hur vi kan göra tjänsterna bättre.

"Multi-city-sök" som vi kallar det internt är en funktion som sannolikt kommer under hösten i samband med att vi uppgraderar jämförelsetjänsten för flyg. Om det även blir så att man kan söka olika utreseorter vet jag dock ej. Att denna tjänst dröjt har främst med två saker att göra. Många företag vi jämför har inte stött denna typ av sökning och när så har skett har priserna ofta varit dyrare än att köpa två enkelbiljetter.

Med vänliga hälsningar

Tony Ryttersson
Produktansvarig på Reseguiden.se
Av Mariat
1 jan. 2014 22:21
Ett och ett halvt år sedan jag gjorde detta inlägg och idag när jag skulle söka resa med mellanstopp kan jag fortfarande inte göra det på reseguiden. Kan ni inte ordna detta? En resenär vill ju gärna kunna göra mellanlandningar med övernattning och åka hem från en annan ort....helt hopplöst att hitta flyg till detta idag.

Att boka enkelresor är oftast dubbelt så dyrt som en tur och retur, och att boka två tur och retur resor (text A-B, B-C) är inte heller ett alternativ då man ena vägen ju vill resa direkt A-C och har du då två olika biljetter står du utan trygghet vid förseningar...

Om inte reseguiden kan hjälpa - finns det någon annan som har goda råd om hur man bokar sådana resor? Vi ska till centralamerika och då alla flyg går via Miami hade vi velat stanna en vecka i Florida.
Av Tubbe
2 jan. 2014 09:55
Hej,

Tyvärr ligger ditt inlägg på RG-s "bakgård". Här tittar inte många, inte ens RG -s personal själv.
Här hamnar oftast obekväma mail.

Kolla på ....allaflygbiljetter.se en riktigt bra sida har. Här går det att söka på annan hemreseort.Bocka bara i just.....annan hemreseort Men Momondo klarar nog allt du som du eftersträvar.

Tony från RG nämner ovan i tråden att det troligen kommer till hösten. Det skrevs år 2012 så någon större hastighet på RG-s personal är det inte. Sen är det märkligt att ett RG blir nominerat till bästa jämförelsesajt när de inte ens har Multi city sök. Man kan undra hur nomineringarna går till.

/ R
Av Mariat
2 jan. 2014 10:26
Hej,

Ja jag märkte det och skapade därför ett nytt inlägg som kom upp i listan men nu verkar även denna komma upp i listan...det gjorde den inte igår. Ska se om jag kan stänga ner detta inlägg så där inte ligger dubbelt.
Diskussionen är stängd för nya svar