LasVegas... ManalayBay el MGM??

Av Miliam
16 jan. 2014 22:02
Visningar: 497
HEj!!

Skall åka till USA i juni,juli med familjen.

Vi är 2vuxna och tre barn 6,8,10.

Vi funderar på att stanna i Vegas i 5 nätter..

Jag är inne på Mandalay Bay eller MGM

Vilket passar bäst för barnen??

Är MGM Grand och MGM signature två olika hotell eller hör de ihop.

Ser att signature har en fantastiskt poolområde..

tack
Av Bibby
16 jan. 2014 22:13
MGM då det har mycket bättre läge, Mandalay ligger lite off. OK, nu är ju inte LV så himla stort men ändå.
Av Birgere
16 jan. 2014 23:23
LV är väl inte det roligaste för barnen i 5 dagar.... betala inte för mycket, vi brukar betala runt 25-30USD per rum även om listpriset ibland är 10-faldigt.
Av Marulk
17 jan. 2014 17:55
instämmer med ovanstående - LV i 5dgr för barn (6,8,10) kan vara tämligen krävande.
Vår (då) 9åring fick nog efter 1½dag. Kvällslivet kan vara lite "skrämmande" förr oss från "landet". Bered er på många undrande frågor från barnen över alla uteliggare, prostituerade, fylla etc
.Det finns även restauranger som inte ens välkomnar barnfamiljer. Vi försökte oss in på en restaurang med logotype 'grön groda' i tron på att detta var lämpligt även för oss. De sålde tex barnprylar med logotype i för-affären.... men med vår 9åring var vi inte välkomna in att äta :(
Den stora Piratföreställningen utanför Tresure Island...är även som det verkar, inte särdeles barnvänlig.
Sen finns det naturligtvis mycket sevärt även för barn men i det stora hela är inte detta ngt jag skulle rekommendera en barnfamilj. Lägg därtill den enorma hettan som är i juni-juli-augusti. LV ligger i ökenlandskap.
Av Miliam
17 jan. 2014 20:20
Jag har rest en hel del med mina barn. De har sett det mesta och jag är inte det minsta orolig för att de skall bli urtråkade..

Jag är bara intresserad av vad som passar bäst..

tack för svaren ängå..
Av Zorra
18 jan. 2014 16:28
Hej
Härligt att åka till las vegas ! Och massor att se för barnen! behöver inte vara parker och karuseller alltid för det kan lika gärna vara att gå på "strippen" och kolla allt som händer! Och det gör det MASSOR! Anyway.. Jag har varken bott på MGM eller M.Bay men jag rekommenderar Mirage hotel..Vi har bott där med barn 2 omgångar nu och är jättenöjda..ligger bra till, bra poolområde,jättefina rum, bra restauranger,suuuperfrukost på Cravings. Och supersköna sängar, man hör inget från korridoren och sover hur bra som helst. Och efter en eftermiddag /kväll på stan är det skönt att hotellet ligger centralt med gångavstånd.
Mvh
Av Tango
18 jan. 2014 16:46
Vegas är fantastiskt ,så ni gör helt rätt att åka dit! Både mgm och Mandalay har dom bästa poolområdena för barn tycker jag.
mirage att ett toppen hotel, men just pool området är ju roligare och lämpligare både på mgm och Mandalay för barn. Sen har ju Mirage ett zoo med både lejon och delfiner men det kan man besöka utan att bo där.
Jag tycker ni ska bo på båda hotellen:) !
Av Miliam
18 jan. 2014 18:22
Tack Tango o Zorra.

Det blev Signature at MGM.

Hittade boende till bra pris samt att vi fick godkänt till 5 per i ett rum trots att max 4 stod på bokningen.

Ser fram emot att avsluta resan med sista 5 dagarna i Vegas.
Av Miliam
18 jan. 2014 18:27
Ni som har koll? Hör Signature at MGM o MGM Grand ihop el? Är det samma poolområde?
Av Yvve68
18 jan. 2014 22:41
Vi var i LAS Vegas i 3 nätter i november och bodde ett kvarter från Stripen och det var vi glada för. Vi hade vår 5-åring med oss och det var underbart att komma från allt ljud, liv och rörelse på stripen. Dessutom är hotellen så stora att det var svårt att hitta ut...ursäkta om jag låter negativ..inte min mening, bara min åsikt:-)) Ha en trevlig resa!
24 jan. 2014 15:34
The Signature at MGM hör till MGM Grand, men ligger lite avsides med oändligt långa rullband för att ta sig dit. Det var det enda negativa med ett i övrigt fantastiskt hotell. De båda hotellen delar på det stora poolområdet. Detta i sig är fantastiskt och gör att barnen stortrivs i värmen. Vi bodde själv 7 nätter på The Signature för något år sedan med 4 barn...42 grader varmt så vi var tvungna att dela dagen mellan sevärdheter och pool!