Langkawi, vilken beach??

Av Ullsan
21 aug. 2008 06:55
Visningar: 1469
Vilken beach är bäst av Pantai Cenang eller Pantai Tengah att bo vid ? Där det "rör sig" mest! Har någon bott på Sunseat beach? Aseania Resort? Några andra tips tack!!!
Av Sierra
21 aug. 2008 09:05
Det "rör" sig mest på Pantai Cenang. Där finns många olika restauranger och boendemöjligheter i olika prisklasser.
Det är större och dyrare resorter vid Tengah.
Av Ullsan
21 aug. 2008 12:10
Citerat från sierra:
Det "rör" sig mest på Pantai Cenang. Där finns många olika restauranger och boendemöjligheter i olika prisklasser.
Det är större och dyrare resorter vid Tengah.
hej o tack för info igen!
Har du inget förslag på ett inte alltför dyrt boende ??
mvh Ulla
Av Ullsan
21 aug. 2008 12:14
Citerat från gardkarlsen:
Hei

Jeg har bare erfaring fra Cenang. Selve stranden var fin men det var ikke så koselig å bade der ettersom det var grunt langt ut i sjøen samt at det var en masse korallrester på bunnen. Her er mitt reisebrev med bilder http://gardkarlsen.com/Malaysia_Langkawi.htm . Skal dere også innom Kuala Lumpur?

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
Tack för bra info på din hemsida!! Du fråga om vi ska till Kuala Lumpur o vi kommer därifrån efter 3 nätter på Impiana KLCC hotel. Kollade på Casa del Mar men det var väldigt dyrt när man ska stanna i 10 dar!
Av Sierra
21 aug. 2008 14:35
Det finns många olika boenden att välja bland på Pantai Cenang som sagt. Vi skall själva bo på Beach Garden Resort några dagar i februari 2009. Ett litet ställe som ligger bra till och är helt ok. 275 RM för ett dubbel med frukost och a/c. Det kanske kan vara något....? http://www.beachgardenresort.com/index.asp
Kollar du på kartan här så ser du var det ligger. Tredje resorten "uppifrån" vid Bistro & Beer Garden.
http://www.journeymalaysia.com/islandlangkawicenangmap.htm
28 juni 2010 07:02
Hejsan,

Vi ar en familj med 4barn som tankt tillbringa 2veckor i Langkawi och bo på Aseania resort i två st omgångar under nov 2010...

Min fråga är om det ar ngn som bott på detta hotell ngn gång... när man läser recentionerna pa hotellet blir man ju inte sa övertygad om att man valt ett rätt boende, men iom att vi har 4barn som älskar pool/beach blev det detta, det alternativ vi ändå bokade...

Är det verkligen så hemskt och nedgånget??? Bilderna verkar ju jättefina som de lagt ut på rum och dyl...

Väldigt tacksam för svar om allt som rör Aseania Resort Langkawi... Mvh Kristin med.fam
Av Raab
28 juni 2010 15:50
Jag säger lätt Cenang också. Massa härliga restauranger där. Minns en irländsk väl där personalen är stört sköna. Sitter dock och funderar på vad stället hette jag bodde på. Iaf så kan jag bara säga att precis nästan när ni kommer in så är det första stället på höger sida. Där finns bungalows till bra pris precis vid stranden. Hör av mig om jag kommer på namnet igen. Men typ "Cenang beach hotel" eller något sånt. Trevlig resa! =)
28 juni 2010 20:02
Hej!
Vår familj har två ggr bott på Lanai som ligger i slutet på Tengah (sett från Cenang). Vi bara älskar detta ställe. Helt ok frukost buffé, bra pool som barnen gillar och havet precis intill. Maten bra och det finns en fantastisk nice "veranda" man kan sitta på och ta nåt svalkande när de har happy hour varje kväll vid 17.30 så mysigt att sitta dä o se den vackra solnedgången. Vi har även bott på Sunset och detta var oxå mysigt men vi saknade att de endast hade frukostservering då vi bodde där (i dec-09).
Aseania var säkert bra för många år sedan men ligger mitt i en vägkorsning, jag skulle inte välja att bo där. Det är en bit in till centrum / Cenang (ca 2 km) men vi har promenerat in på kvällarna för att få någon form av motion då det varit mkt gott vi ätit och druckit. Taxi kostar inte särskilt mkt så det funkar ju.
Ha det så härligt på resan!
Mvh Kia