Stöd Ukraina

Kiadirekt

Kön / Ålder
Kvinna, 54 år
Bor i
Jönköping
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
23
Profilsida skapad
2009-07-05
Senast online
14 veckor sedan

Hej!
Jag är en glad restokig tjej som lever för att resa.
Insåg efter en avslutad längre resa att jag blev deppig och fattade inte varför men insåg efter ett tag att tomheten/ missmodet jag kände kom av att inte ha något att se fram mot, lösningen blev att alltid ha en ny resa att planera inför.
Varje höst reser jag och maken på en weekendresa och i år ska jag även komma iväg med min kompis till Istanbul, spännande!

Vartannat år försöker vi resa hela familjen på en lite längre resa, det har blivit 6 asisen resor.

Vår sista resa gick till Zanzibar som vi alla gillade med gästfria trevliga människor som gärna pratade med oss och delade med sig om fakta om sin ö. I Afrika vill jag nu besöka Mocambique.
Även USA lockar och det är ju halva resans nöje att läsa om resmålen så det finns mkt att läsa, med alla fascinerande länder som finns att besöka.
Ha det gott alla resglada!

Kiadirekts besökta platser
Kiadirekt
Kiadirekt säger i Annikabengtssons diskussion "Frågor kring Nerja, 1 timme från Malaga":
Hej! Vår familj hyrde ett hus i Nerja förra sommaren och vi trivdes så bra! Vi bodde i Punta Lara och der var ett bra kanonområde. Vårt hus var för max 6 pers så det funkar ju inte för er men mitt tips är ett mysigt ställe som låg i början på den branta backen upp till mot vårt hus. Det heter El Avalon och hade fantastisk god mat och bra läge, havet är en kort promenad bort, bara över gatan. htt...
7 april 2013 19:55 - Anmäl
Kiadirekt
Kiadirekt säger i Majsan93s diskussion "Namnändring Ryanair":
En jobbarkompis till mig hade skrivit fel efternamn på en i ett stort ressällskap. Denna blev nekad att gå ombord. Det slutade med att han fick betala 4000:- för denna biljett som då var "deras" för att personen ifråga överhuvudtaget skulle få komma med. Planet var fullt och kvar fanns alltså den outnyttjade biljetten som Ryan air sålde ytterligare en gång till samma person, nu till ett helt annat...
3 april 2013 17:11 - Anmäl
Kiadirekt
Kiadirekt säger i Resemajas diskussion "Nyss hemkommen från Tanzania":
Tack:) har du några utflyktstips man inte bör missa? Vi har tänkt besöka kryddfarm och Stonetown. Männen ska ut på djuphavsfiske men i övrigt vet vi inte. Var du iväg på något du kan tipsa oss om?
5 januari 2013 14:29 - Anmäl
Kiadirekt
Hej! Wizz air flyger till Budapest från Malmö och Säve. Billigt och bra. Även Malev flyger och kan ha bra kampanjer. Älskar Budapest, där finns allt till billig penning. Lycka till!
14 november 2011 22:58 - Anmäl
Kiadirekt
Kiadirekt säger i Charlottexxs diskussion "Kostnad speedboat Koh lipe / Langkawi":
Det är trottoar hela vägen in till centrum, tog väl en 20 minuter att gå. Det finns som jag sa många restauranger längs vägen. Jag tror inte du behöver boka men själv föredrar jag ju att ha bokat iallafall nån natt då jag kommer fram. Lanai ligger i anslutning till stranden. Kolla gärna på Google earth så ser du rätt bra. Hotellet i närheten som jag tror har pool heter Federal villa, dock vet j...
13 oktober 2011 22:32 - Anmäl
Diskussioner
Kiadirekt har svarat i 17 diskussioner om Malaysia, Thailand, Filippinerna och 5 andra länder.