Köp av elektronik i Dubai

15 okt. 2012 22:12
Visningar: 5711
Vi ska åka till Dubai i slutet av januari. då är det Dubai shopping festival tydligen, undrar om någon varit på den och i så fall vet om det även är billigt med elektronik. t.ex I-pads,kameror,objektiv mm? Vill gärna ha tips på var man bäst hittar dessa grejor.
Av Gevalia
17 okt. 2012 17:43
Hej! Det är inte billigt med elektronik i Dubai. Inte ens under shoppingfestivalen. Vi var där och försökte fynda en kamera. De vi tittat på här hemma var mycket dyrare i Dubai under rean. Bur Dubai har flera småbutiker speciellt inriktad på elektronik. Köpte där en ryggsäck för laptop med inbyggt regnskydd och massor av andra finesser till ett bra pris, utan rea. Alla Malls har butikskedjor med massor av detsamma, men som sagt inte billigt. Vår kamera kostade 2500 kr mindre här i Sverige.
Av Annl
20 okt. 2012 13:21
Att handla billiga kameragrejer m.m. i Dubai kan du glömma- då det är det staterna som gäller; där gör du fynd.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Zahide
21 okt. 2012 10:17
Jag har också varit i Dubai då shopping festivalen har pågått. Vi var och kollade på kameror men kom fram till att de är billigare hemma.

Däremot var jag fast besluten att köpa en guldring därifrån, men i butikerna som jag var inne i existerade inget shopping festivalpris utan det var nog bara att förhandla sig fram till ett pris med försäljaren och den regeln tror jag nog gällde oberoende om det var shopping festival eller ej. Kan tänka mig att elektronikaffärer kör med samma system.

Vad beträffar kläder tyckte jag nog att man hittade sådana billigt i galleriorna.

(Tycker så mycket om min ring så nästa gång jag åker dit blir det nog mera smycken, finns hur mycket som helst att välja på) ;)
Av Annl
21 okt. 2012 12:02
BNH i NYC är billigare på kameror och tillbehör än Sverige men visst kan det bli en komplikation med garanti som du säger.
Citerat från anteee:
Sverige har ju sjukt billig elektronik där marknaden är prispressad som saknar motstycke i världen.

Ska du köpa elektronik så ska du göra det i Sverige.
Både billigast och bäst vad gäller garanti osv.
21 okt. 2012 15:36
Tack alla för era svar,inser att vi inte kommer att göra några elektronikfynd i Dubai.
Av Annl
21 okt. 2012 18:01
Men häng inte läpp för det - Dubai är grymt och ni kommer att få det hur kul som helst där - elektronikfynden till trots...

Och stränderna är väldigt fina och vattnet härligt salt och kristallklart - det var underbart med ett dopp i Persiska viken!
Citerat från pepwes11:
Tack alla för era svar,inser att vi inte kommer att göra några elektronikfynd i Dubai.