Koh Yao Yai och Koh Yao Noi

Av Henric
13 okt. 2012 00:15
Visningar: 1506
Var på koh smui, koh pangande och Phuket första gången för 20 år sedn så det r hänt n del antar jag. Sist jag var i Thailand ar 1996 efter att. Jobbat n säsong på en Dykdkola i Phuket . Nu är ag på väg till thiland igen och ill ha lite bra tip. Funderar på tt spendera någr dyr på Koh Yao Yai och Koh Yao Noi. Någon som har bra tips och synpunkter, enklare ätt tt t ig it från Phuket, br och billigt boende, aktiviteter med mera.
Tacksm för la svar och ala ti
Henric.
Kanske någon av er som är på plats och ill ut och ta ett par öl en kväll.
Ha de gott
6 nov. 2012 12:37
Letar också efter info om Koh Yao Yai och Koh Yao Noi men det verkar vara svårt...finns verkligen inte så mycket. Undrar om du fått några tips på boende mm att dela med dej från andra håll Henric?
Av Loppe
26 nov. 2012 17:59
Hej. Har varit på båda öarna, Vi har bokat boende från hål i väggen med olika resultat så vi har bara bokat 1 natt i taget då kan man ju byta om man hittar nåt bättre (det brukar inte vara överfullt) ko yao noi har mera boenden,atm och butiker/restauranter/barer men ändå (ganska litet utbud) och mer att göra, jag har varit där 2ggr och sist var det en hel drös säkert 10st holländare och tyskar som cyklade runt på ön,stränder finns det men det är extremt långgrunt så när vi skulle svalka av oss så var det säkert 40 grader i vattnet. (vi hyrde longtail en dag och åkte till en närliggande mini-ö och solade och snorklade,jag tror vi betalade ca 1200bath. koh yao yai var när vi var där 2008 mera Muslimskt (alkohol bara på resorterna och typ 1 restaurang utanför men mycket bättre badmöjligheter,
vi åkte och snorklade på en liten korallö lite söder om yao yai som var väldigt bra, såg bla el-ål.
Hoppas ni fått nån hjälp! Trevlig resa..