Kan man surfa med comviq modemdongel kontant kort på filipinerna??

20 apr. 2013 20:44
Visningar: 495
hej .är det någon som vet om jag kan använda comviq surf modem på filippinerna utan några större problem?? eller vad behöver jag till min lapptop?? jag kommer vistas på landsbygden mellan varven och behöver veta hur jag kan surfa lättast...kan man köpa något modem där nere om det inte fungerar så bra med comviq.?..tacksam för alla svar,jag är nämligen totalt novis eftersom att det är förstagången jag reser !! m,v,h sven östberg
23 apr. 2013 23:43
Hej Sven!

Nu vet jag inte vad exakt Comviq modem innebär och om de är användbara i Filippinerna - men är det inte ett modem som vilket som helst så att säga? Det bästa vore att du pratar med Comviq själva för att få svar tror jag?

Men huvudsaken är ju att du INTE surfar på ditt svenska kort eller abonnemang - det kan bli dyrt... Oavsett modem. (Med risk för att slå in öppna dörrar)
Av Kjellie
16 juli 2013 06:47
Hej,

Borde inte vara något problem att skaffa ett lokalt simkort , de brukar inte vara dyrt alls.Jag brukar köpa ett lokalt simkort med surf till min telefon för några tior när jag är där.
Annars finns det wifi spots lite överallt.

Ha det ,
Kjell,
Av Joakimn
16 juli 2013 07:38
Skall du surfa så tycker jag att en normal bräda/board är att rekomendera :-)
I övrigt "do as the lokal" köp kort o utrustning som är anpassat i landet, blir billigare o är mer kompatibelt med deras nät.