Kan man ändra ordningen på sina resealbum o hur få vänner att bli uppdaterade?

2 maj 2013 22:55
Visningar: 74
Har funderingar på att dokumentera den kommande resan här istället för på Resdagboken eftersom det strulat så mycket där. Jag har börjat flytta över mina dagböcker och nu hamnade förra årets resa före årets kommande tripp. Inte mycket att hänga upp sig på kanske, men går det att rangordna om dem? Kunde inte hitta detta i lathunden som fanns här på forumet.
Måste ens bekanta själva gå in och prenumerera eller kan jag lägga in till vilka det ska komma påminnelse när vi har gjort ett inlägg? Tänkte jag skulle bli "kompis" med detta innan vi åker!
Mvh Vidakatten
Av Ziesta
3 maj 2013 12:36
Hej Vidakatten,

Kul att du börjat använda vår resealbumsfunktion!

Tyvärr kan man i nuläget inte ändra ordningen på albumen, utan de hamnar i den ordningen man har skapat dem. Det är ju lite olika det där, i vilken ordning det är logiskt att ha dem. Om jag just skapat ett album från en gammal resa kanske jag vill lyfta fram det på min profilsida eftersom ju själva albumet är nytt, även om inte resan är det. Å andra sidan är ju kronologisk ordning också logiskt. :-) Så att själv bestämma detta skulle ju absolut lösa problemet. Jag har antecknat önskemålet inför kommande utveckling!

Du kan ju prenumerera åt dina vänner, genom att fylla i deras epostadresser.. men för att vara säker på att de vill ha uppdateringar är det kanske bättre att låta dem prenumerera själva.
Om du går in på albumet om din kommande resa och klickar på kuvert-symbolen efter Dela med, kommer du att få upp en ruta där du dels kan välja bland dina vänner på sajten, och dels fylla i epostadresser. De får då en länk till ditt album. Under Meddelande kan du ju exempelvis skriva "Om du vill följa min resa och få uppdateringar under tiden jag är borta kan du klicka på Prenumerera till höger här: http://www.reseguiden.se/minsida/vidakatten"