Jobba o Backpacka NZ

9 maj 2013 18:46
Visningar: 315
Hallå!

Tänkte dra till andra sidan jorden i September/oktober 2013 och jobba samt resa runt lite. Tänkte söka working holiday visum till NZ och jobba och resa runt lite i landet och se hur livet artar sig. Därefter beroende på pengarna dra till Australien och kanske resa och dyka där.

Vore riktigt skoj att åtminstone börja resan med någon skön person som är ute efter samma sak.

Bara att höra av sig om man tänkt göra något liknande!

Peace
Av Emmapih
9 maj 2013 22:23
Hejsan:)

Låter super spännande! Har även själv planer att resa i öst och det vore roligt skoj att resa ihop med någon:)stt man gör resan ihop:)) ingen aning om vart jag vill resa men varma länder helst:) bara packa sommar kläder inprincip:) hur länge jag vill vara borta är obestämt :))
11 juni 2013 20:49
Hej! Jag bokade en enkel till Auckland igår! 22 oktober börjar mitt äventyr och jag har tänkt att jag ska försöka skaffa mig ett jobb och sen mest planera livet utefter det. Min tanke just nu är att stanna till kanske maj/juni och sen sticka en sväng till Australien/Fiji/Filippinerna eller vad som känns skönt just då!

När tänker du åka??
15 juni 2013 21:58
Låter ju sjukt nice! Tänkte du åka själv? Jag funderar på exakt samma sak, men är lite kluven om jag ska välja nz eller aus nu.. Men funderar på att skaffa working holiday visum till både aus och nz så jag kan vara lite vart jag känner för. Men ska kolla upp om det går att ha samtidigt:) Jag drar nog i september eller oktober, inte riktigt spikat ännu, men där omkring någon gång:)
15 juni 2013 23:37
Jag åker själv! Tänkte du jobba i en stad eller mest resa runt? Eller tar du de liksom som de kommer? Säg till om du bestämmer dig för nz och när du ska åka! Tänker du föresten också resa själv? :-)
15 juni 2013 23:48
Härligt! Jo jag tänkte mig nog en stad och jobba ändå ganska mycket, men också så klart ta det som det kommer:) Jag känner en kille i Auckland så jag ska i alla fall dit och hälsa på, men som sagt sen får vi se hur det blir. Tror jag kommer söka till både aus och nz, börja med aus någon månad sen åka över till nz och se hur det är där och om jag trivs stannar jag och jobbar där också.

Som det ser ut just nu så kommer jag åka själv, har lite vänner som bara ska dit och resa någon månad bara men inte stanna en längre tid och jobba som jag. Absolut så kan jag höra av mig, skulle va kul att träffa lite svenska ansikten och få lite kompisar där borta, så man inte känner sig alldeles vilsen haha