Hur resa mellan Koh Lipe och Ao nang?

Av Freisan
5 dec. 2010 16:42
Visningar: 725
Hej!

Vi ska i slutet på januari ta oss mellan Koh Lipe och Ao nang - någon som har några tips på hur man gör detta på smidigaste sätt (vi har med oss en liten tjej på två år och på vägen till Koh lipe åker vi Krabi-Koh muk-Koh Lipe med ett par nätters stopp på Koh muk och tillbaka vill vi åka direkt).

Stort tack på förhand för all hjälp!!

Mvh Fredrik
Av Sierra
5 dec. 2010 16:56
Enklast att du, när ni är på plats på Lipe, knallar in på KLT Travelshop på Walkingstreet så fixar de detta åt dig.

Alt 1: Antingen speedboat, med tre korta stopp, till Saladan Pier på Lanta och vidare därifrån med ferry.
Alt 2: Tigerline Travel till Hat Yao Pier i Trang och därefter minivan till Ao Nang.
Alt 3: Tigerline Travel, med längre stopp, till Lanta och därifrån med minivan eller övernattning på Lanta. Tigerline anländer för sent (14.30) för att fortsätta med ferry samma dag.
Av Freisan
5 dec. 2010 18:07
Stort tack för ditt snabba och informativa svar. Följdfråga: vi är mest intresserade av alternativet med speedboat till Lanta, vilket färjeföretag rekommenderar du att man använder därifrån till Ao Nang? Om möjligt vill vi gärna ha allt bokat här hemifrån, för att inte riskera att stå utan plats... Går det tror du?

Stort tack på förhand för svar!
Av Sierra
5 dec. 2010 21:58
När ni är i Krabi fixar ni återresan, Lipe - Lanta - Ao Nang, i samma travelshop som ni ordnar biljetterna till Muuk och Lipe. Det är det bästa sättet om ni inte vill vänta tills ni är på Lipe.
Av Freisan
5 dec. 2010 22:20
OK, tack! Problemet är att vi inte har någon tid i Krabi på utresan - forsta hotellet hämtar oss direkt på flygplatsen och tar oss direkt ut till Koh muk. Därfor tyckte vi att det hade varit skont om man hade kunnat fixa hemresan Koh Lipe-Krabi hemifrån, men som jag tolkar dig går det inte alltså, utan man måste fixa det på plats på Koh Lipe?

Stort tack!

Mvh Fredrik