Hur fördela dagarna mellan Langkawi & Singapore?

Av Anciola
13 apr. 2016 13:51
Visningar: 505
Hej,

Vi är en familj på två vuxna, två barn (3 & 6 år) som under januari-februari 2017 kommer fly det svenska vintermörkret.
Vi landar i Bangkok och kommer därefter maxa vår vistelse i Thailand utan att skaffa visum (30 dagar), för att sedan ta oss till Langkawi och Singapore för några sista dagar.
Vi måste lämna Thailand den 15 februari och därefter går vårt flyg från Singapore hem till Sverige sent på kvällen den 23:e februari.
Hur hade ni fördelat de resterande dagarna mellan Langkawi och Singapore?

Jag har bara hört sådär recensioner angående Langkawi - speciellt när man innan dess besökt Koh Lipe.

Har på Langkawi tittat på Berjaya Resort och i Singapore på Novotel Clarke Quay. Någon som har någon erfarenhet från dessa hotel?

Andra värdefulla tips mottages tacksamt då detta är vårt första riktiga lång-lång-resa med våra barn. (Har rest mycket med dem, men bara under 1-2 veckor i stöten)
Av Sierra
13 apr. 2016 23:07
5 dagar på Langkawi och 3 dagar i Singapore.

Singapore är en skön stad men jag tror att kidsen hellre är på Langkawi än i sta´n. Det finns en hel del att göra på Langkawi förutom bad. Kolla min reseguide för info:
http://www.reseguiden.se/reseguider/langkawi-on-som-erbjuder-det-mesta-5278

Berjaya är en fin resort som ligger ca 30 min med taxi från Cenang området där du har shopping och olika restauranger förutom Underwater World.

Novotel Clarke Quay ligger bra till i Singapore. Jag har inte bott där själv men besöker området varje gång jag är i Singapore, senast för knappt 2 mån sedan.
14 apr. 2016 04:45
Hej,
vi var på Langkawi ifjol och jag kan rekommendera detta starkt. Vi bodde på Malibest resort, ligger direkt vid stranden, har en pool som jag tror att dom nu har byggt en rutschkana till. Ligger nära massvis av resturanger och shopping. Gångavstånd till Underwater world och vill barnen besöka Macdonalds så finns det också i närheten.
Hotellet har "trädkojor" som man kan bo i och bunglows på stranden. Det enda är kanske att dom inte serverar frukost men det finns med 2 min gångväg. Langkawi är ett superställe. Finns massor att göra.