Hotell i Split

Av Sossa
14 aug. 2010 16:25
Visningar: 3562
Någon som kan rekommendera något bra hotell i Split? Vi ska åka dit i en vecka i september.
Våra "krav" är att det ska finns frukostbuffé, säkerhetsbox och helst kylskåp på rummet och att det ligger "centralt" eller bra till så det är någorlunda nära till hamnen där vi tänkt åka ut till de olika öarna.
14 aug. 2010 21:45
Hej!
För 2 år sedan åkte vi helt oplanerat till Split och hamnade på Park Hotel. Inget hotell kunde garantera ett rum men kvällen före så fick vi ok från Park. Vi visste inget om hotellet men det visade sig vara, i mitt tycke (jag är mkt kräsen och sällan imponerad), helt underbart. Utifrån såg det ut som en stenbyggnad men väl inne så kändes värmen från personalen. Rummen är relativt små men när man öppnar fönsterluckorna ut mot havet så tänker man inte på det och känslan var otrolig (kylskåp finns). Frukosten är underbar, lunch och mddag som vi avnjöt på terrassen absolut topp. Både jag och min man har oerhörda krav på den mat som serveras och här fanns absolut inget att klaga på.
Hotellet ligger på promenadavstånd till stranden, till gamla stan och hamnen. Småaffärer för inköp av dricka, frukt, mat finns i närheten.
Nästa gång vi åker till Split bilr det defimitivt Park, om vi kan få ett rum 'with a view'
www.hotelpark-split.hr
p.s.vet inget om priset men så är det på många hotell i Kroatien p.g.a. den enorma efterfrågan. Vi tyckte det var ok.d.s.
Av Sossa
14 aug. 2010 22:14
Tack Lisa för info ang. hotell! Tyvärr så verkar det vara helt uppbokat på hotel park :( Det var ju synd för det verkade jättebra!