Höstlovet v 44 - Ge mig tips!

Av Sisso
12 aug. 2015 14:23
Visningar: 1631
Hej!
Vecka 44 är det höstlov. Hur ser Era planer ut? Någon som ska resa iväg?

Jag jobbar måndagen den 26 oktober men är sedan ledig resten av veckan. Detta gör att jag inte kan boka en chartervecka - vilket hade varit GULD!
Har ni något annat tips? (Jag funderar på att åka ensam med min son som är 5 år gammal). Vi vill bada! :)
12 aug. 2015 14:52
Det finns ju korta solresor också men det är ju inte så kul att flyga långt med mindre än en vecka och jag vågar inte lova att ens Cypern är så varmt just då.

Det finns ju korta paketresor genom Airtours och Apollo som du sätter ihop själv om du inte vill använda hotellbokningssajter och leta flyg själv eller använda flygbolagens hotellbokningar. Det brukar bli ganska bra paketpris om man bokar båda samtidigt.

Är det ett måste att bada utomhus? Hotellen i orterna öster och vaster om Malaga brukar ha fina inomhuspooler de öppnar när det blir kallare och kvällstemperaturen är ju ändå trevligare där än hemma när man sedan vill ut och mysa. Detsamma gäller förövrigt en massa andra delar av Spanien men vädret borde teoretiskt vara bäst längst nere i Andalusien om man nu inte orkar de extra flygtimmarna till Kanarieöarna med så lite tid.

Alternativet är väl något av badparadisen som byggts i Danmark och östra Tyskland med en massa familjeaktiviteter vid sidan av bad. Lalandia och sådana.
12 aug. 2015 15:13
Om jag får drömma lite skulle jag vilja åka på vandringsresa till Madeira med min dotter på höstlovet.
Kollade tom lite priser och det verkade gå att få ihop en reguljärresa till ett ganska bra pris...
Däremot lär det stanna vid just drömmar då jag åker till Singapore/Indonesien/Malaysia i två veckor bara en månad tidigare...
På Madeira är det poolbad som gäller, Atlanten är KALL!

Annars tror jag att Algarvekusten kan hålla skapliga temperaturer även på höstlovet...?
Av Emolis
21 aug. 2015 19:14
Vi åker till Marocko, ett par dagar i Marrakech och ett par dagar i Agadir. Hoppas komma iväg på en ökentur också. Vet inte hur varmt det är dock, men barnen brukar bada (poolbad) i de flesta temperaturer. Stranden i Agadir ska tydligen vara väldigt fin (vi är dock inga strandmänniskor). Vi har bokat på egen hand med flyg (Norwegian) till ett mycket bra pris och boendet är också väldigt billigt.