Hjälp med transfer från Krabi till phi phi!!!

12 mars 2011 00:18
Visningar: 1993
Vore mycket tacksam om någon har tips på hur vi enklast tar oss från Krabi hamn till phi phi. Vi landar kl 09.2. En båt går 10.00 men den lär vi missa. Nästa går 15.00. Har förmodligen 2 trötta barn så frågan är om någon vet om man ta en Speedboat över tex. O vad skulle de då kosta ca?

En annan fråga är om man borde boka båtbiljett hemifrån eller brukar det vara lungt på plats?

Tack på förhand , resan går på onsdag ;)
Anna
Av Stoffs
12 mars 2011 00:31
Vi åkte speedboat "hem" till Ao Nang från Phi Phi förra vintern pga matförgiftning på ön. Det var inte helt lätt att hitta någon som ville köra den streckan (1 timma enkel väg). Kommer tyvärr inte ihåg vad det kostade, men billigt var det inte...
Av Bonanza
12 mars 2011 10:52
Om du vet att en båten går kl 15:00, varför stressa? Det tar nog dryga 30 minuter att ta sig ifrån flygplatsen in till Krabi, förutsatt att ni är i tid, inga väskor har försvunnit osv.

Jag antar att båten går ifrån piren mitt i hamnen i Krabi? (samma ställe som longtailbåtarna till railey mm) OM DETTA ÄR FALLET skulle jag tipsa er om att ta er ifrån flygplatsen till A. Mansion Hotel. Vägg i vägg med detta ligger "Chilling" en restaurang med väldigt bra mat, hjälpsam personal och fantastiska fruitshakes. Ta en Mango Lassi, ät en riktig frukost, insup lugnet och få en avslappnad start på resan! De kan nog boka båtbiljett åt er också, annars fixar de det inne på A Mansion Hotel eller på resebyrån tvärs över vägen.

Hamnen ligger 3 minuters gångväg bort i nedförsbacke, det borde ni fixa även med väskor och barn! Eller ta en tuk tuk, ca 1 minut / kanske 80 bath?

Trevlig resa!

/Mathias