Häng med till Nya Zeeland i januari!

Av Lollo85
28 aug. 2013 12:39
Visningar: 243
Hej!

Jag har bestämt mig för en fem veckors semester till Nya Zeeland med start omkring 6 januari 2014. Jag ska köpa tur/retur-biljett till Auckland och hyra bil för att se hela nord- och sydön. Jag söker någon som vill åka med och dela detta fantastiska äventyr med mig då jag inte fått med mig någon hemifrån.
Jag är en lugn och avslappnad tjej som vill uppleva både städer, den vackra naturen, kultur och äventyr.
Så låter det intressant tveka inte att skriva till mig!!
30 okt. 2013 19:33
Hej!

jag kommer ska åka jorden runt och kommer befinna mig på Nya Zeeland från den 18 december och 4-5 veckor framåt. Jag anländer i Auckland och hade sedan tänkt åka runt både på nord och sydön för att uppleva så mkt som möjligt. Jag åker också själv, som person är jag glad och lättsam och gillar äventyr. Tanken är att jag sedan i slutet på januari ska åka vidare till Australien från Auckland. Hör av dig om du skulle vilja mötas upp.

Mvh
Anna Wikberg
22 nov. 2013 08:35
Hejsan!

Jag backpackar runt Australien nu men tanker ta mig over till Nya Zeeland efter nyar. Val dar vill jag definitivt ta mig runt med bil for att ha friheten att kunna se sa mycket som mojligt.

Om dina planer kvarstar ar jag mycket intresserad av att hanga med. Jag ar en lugn, levnadsglad lundastudent som trottnat pa plugget och ar ute pa mitt livs stora resa.

Jag kan nas har pa forumet eller annu enklare pa facebook: https://www.facebook.com/linus.skold.56

Mvh/ Linus Sköld