Häng med till Nya Zeeland i januari!

Av Lollo85
19 aug. 2013 19:21
Visningar: 179
Hej!

Jag har bestämt mig för en fem veckors semester till Nya Zeeland med start omkring 6 januari 2014. Jag ska köpa tur/retur-biljett till Auckland och hyra bil för att se hela nord- och sydön. Jag söker någon som vill åka med och dela detta fantastiska äventyr med mig då jag inte fått med mig någon hemifrån.
Jag är en lugn och avslappnad tjej som vill uppleva både städer, den vackra naturen, kultur och äventyr.
Så låter det intressant tveka inte att skriva till mig!!
23 aug. 2013 21:32
Hej! Jag funderar på en liknande resa, omkring samma tid! Det är inte exakt samma tid dock. Lutar åt att jag kommer till Auckland runt den 15 januari. Och jag tänkte fokusera något mer på Sydön, än på Nordön, (efter mångas rekommendationer här). Men då har ju du redan hunnit med ca 1 vecka på Nordön redan, så det kanske passar bra, trots allt? :) Allt är inte helt klart för mig ännu, t.ex. så kommer eventuellt min bror (28 år) att åka med, som sagt det är dock inte bestämt.
Men man kanske kan följas åt några veckor eller så, om man pratar ihop sig, vem vet. :) Kan ju vara trevligt med sällskap och bra att dela på resekostnader. Det skulle i alla fall vara kul att prata mer under hösten här och se om det kan funka... Jag är en tjej på 34 år, lätt att ha att göra med, trevlig, lugn. Om det skulle låta intressant så kan vi väl prata mer på mail? Skriv då till: (Logga in för att se e-postadress) i så fall. :)