Handbagage

4 feb. 2013 20:00
Visningar: 1945
hej.jag ska åka till London med Ryan air och deras krav på handbagage är 55-40-20 och min väska är 56-36-17. kommer det att gå igenom eller ska jag köpa en ny väska imorgon?? Tack
4 feb. 2013 20:21
Det går säkert bra! Är det verkligen endast 1 cm som det skiljer kan jag inte tänka mig att detta är något som personalen ser med blotta ögat. Din väska måste kunna pressas in i en sådant "väskmått" och det lär det ju göra om det handlar sig om en cm. OBS! Var noga med vikten + att verkligen endast ha ETT handbagage. Ryanair är nitiska och tillåter inga extra föremål såsom liten plastpåse eller handväska. Trevlig resa!
4 feb. 2013 20:32
Det är som vero säger att väskan skall passa i ett "fack med exakta mått" men någon extra cm går inte att pressa i - jag har försökt! Dock brukar det ju röra sig om att den där extra centimetern sitter i hjulen om det är en kabinväska. Själva väskan har rätt mått men med hjulen blir den längre än tillåtet mått. jag har dock alltid fått resa med den både på Ryan, sas och Lufthansa. (vet ej om de har samma mått, men min väska har alltid haft samma mått som din).

Dessutom, bekräftar jag det vero säger att det är ETT KOLLI som gäller ingenting mer - så har du handväska är det bara trycka ner den i handbagaget. Och glöm det där med att shoppa en extra kasse på vägen hem!