Gold Coast fom 8 oktober

Av Mizzoz
23 sep. 2011 13:21
Visningar: 200
Hejsan!

Jag är en kille på 19 år som kommer resa till till Kuala Lumpur den 3 okt för att sedan den 7 okt resa vidare till Gold Coast, Australien den 8 oktober. Målet är väl att antingen stanna i GC och söka jobb eller söka jobb mer norrut mot Cairns. Jag kommer stanna på obestämd tid men troligen fram till sommaren.

Om det är någon som vill dra ut, träffas eller ha resesällskap, maila gärna! :)
(Logga in för att se e-postadress)

Mvh Rikard
Av Zoph
24 sep. 2011 15:17
Hej Rikard =)
Jag kommer troligtvis att åka till Australien runt 17 okt och kommer då faktiskt att ta en tripp från Byron Bay upp till Cairns på 15 dagar. En otrolig upplevelse, skickar länken här nedan. Då kommer man till Cairns och kan sen stanna där om man känner för det. jag kommer fortsätta från Aussi i mitten av jan till Filippinerna. Är ett litet gäng som aldrig träffats som planerat lite att mötas upp runt om, håll kontakten så ses vi där nere =)

http://www.peterpans.com.au/backpacking-holidays-australia/byron-bay-cairns-15-day-east-coast-package
Av Mizzoz
24 sep. 2011 16:11
Hej Zoph!:))
Den där trippen såg riktigt härlig ut! Har inte planerat någonting utan jag har några referenser från min syster och kan ev ha fått jobb innan jag kommer ner, om inte så skulle jag helt klart åka den trippen eller något liknande! Får helt klart hålla kontakten, kan uppdatera med tel nmr då jag kmr ner :))