Frågor om parkerna i Orlando

Av Rico90
4 apr. 2018 10:42
Visningar: 498
Hej,

Ny här! Vi ska åka till Florida i juli i år. Två vuxna och två killar på 12 och 14 år. Vi blir borta 18 dagar och endast flyg är bokat. Resrutten är helt öppen än så länge. Känner att vi behöver läsa in oss ordentligt på allt innan. Det vore kul att få till ett besök i några av parkerna i Orlando och jag tänker att det får bli det första vi kollar upp ordentligt. Jag sitter och funderar på ett upplägg och försöker få en ungefärlig bild av kostnaden på ett 3-dagars besök i parkerna. Jag tänker då på Universal-parkerna. Som jag har förstått det skulle en variant kunna vara att boka 2 nätter på Loews Royal Pacific Resort och då ingår Unlimited Express pass för 3 dagar? Utöver detta bör jag köpa följande biljett: "Universal 3 Park Multi Day Park to Park Ticket (3 Days)-Adult 10+". Är det rätt biljett om vi vill besöka tre parker under tre dagar? Är det något annat som behövs för att kunna gå före kön alla dagar och även få Unlimited express pass?
Av Rico90
8 apr. 2018 11:12
Hej,

Kollade upp detta ordentligt idag och vill bara stämma av med er. Vi tar en natt på Loews Royal Pacific Resort at Universal Orlando Resort i juli månad i år. En natt kostar 437$ ink allt för 2 vuxna och 2 barn och det ingår Unlimited Express Pass. Vi tänkte göra som så många andra att komma tidigt, checka in och få passen, lämna bilen och resväskor. Jag hittar dock ingen text någonstans som säger att Unlimited passet gäller för ankomstdag och avresedag (2 park-dagar). Sen detta med att man kan lämna in bagaget på morgonen och parkera bilen gratis i deras garage och man har en rumsbokning 1 natt. Kan man läsa om detta någonstans eller är det bara er erfarenhet från tidigare resor? Tänker att detta skulle ju enkelt kunna ändras av hotellet om detta med 1 natt och 2 parkbesök utnyttjas av många? Vore skönt att se detta i text någonstans på hotellets hemsida. Om inte kan jag såklart maila dem och fråga.

Vi ska besöka Universal 2 dagar och barnen är över 10 år och jag vill bara vara 100% på att det är denna biljett vi ska ha? UNIVERSAL 2 PARK MULTI DAY PARK TO PARK TICKET (2 DAYS)-ADULT 10+

Spelar det ingen som helst roll om jag köper denna biljett via: https://www.officialticketcenter.com eller https://www.undercovertourist.com ?? Priserna i vårat fall verkar dock vara rätt lika.

Övriga tips gällande detta tas gladeligen emot.

Mvh
Rickard
Av Johwing
8 apr. 2018 19:53
Hej
Bodde på samma hotel i december 1 natt och checkade in tidigt dag 1och fick våra Unlimited Express Pass som gällde för både dagen vi checkade in och dagen vi checkade ut, alltså 2 dagar. På deras hemsida så går det att läsa.....Guests of Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel® and Loews Royal Pacific Resort enjoy:
FREE Universal Express Unlimited™ ride access^ to SKIP THE REGULAR LINES in Universal Studios and Islands of Adventure—a benefit worth up to $129 per person, per day^^ (valid theme park admission required. Available at select on-site hotels.) https://www.loewshotels.com/universal-orlando/exclusive-benefits

Lämnade in väskorna och fick sedan ett mejl när rummet var klart. Tillbaka till hotellet för att installera sig och ta igen sig en stund och sedan tillbaka till parkerna lite senare på kvällen.

Parkering kostar 22 dollar på deras self parking. Self Parking: Overnight Parking is $22 per vehicle, per night

Det är rätt biljett och med park to park så kan du byta park samma dag. Vi köpte biljetter via Undercover Tourist och det funkade utan problem vid entrén till parken.

Mvh Johan
Av Rico90
9 apr. 2018 07:49
Hej!

Tack för bra svar! Det verkar som att priserna på Official Ticker Center och Undercover tourist nästan är identiska när jag tittade igår. Någon som har tips på ett prisvärt hotell i Orlando (nära parkerna?) för vår första dag och vår sista dag när vi inte bor på Loews Royal Pacific Resort? Gärna något där kanske frukost ingår. Gissar att frukost ingår på Loews Royal Pacific Resort ?
Av Johwing
9 apr. 2018 08:21 (redigerad)
Hej

Frukost ingår inte på Loews Royal Pacific Resort.

Vi bodde ett antal nätter på http://www.qualityinnbytheparks.com/. Bra läge med ca 20-30 minuter restid till parkerna. Mycket restauranger på gångavstånd i anslutning till hotellet. Gratis parkering och bra frukostbuffé ingår med ett antal varma rätter som pannkakor, omeletter och liknande. Fin pool.

Här får du 3 dagar till samma pris som 2 dagar. https://www.undercovertourist.com/orlando/universal-2-park-2-day-park-to-park-plus-extra-day-free-ticket/?utm_source=site&utm_medium=banner&utm_campaign=uorfst .

Då kan ni använda era Unlimited expresspas två dagar och sedan kan ni åka in någon kväll och bara åka det ni vill när köerna (förhoppningsvis) har lagt sig lite, dock utan era expresspass då.

Med vänlig hälsning Johan