Florida Miami beach med 3 barn

Av Affe 73
7 maj 2013 21:12
Visningar: 8405
Hej alla
Jag undrar kort och gott om det är någon som har tips på bra boende i Miami Beach med 3 barn (och 2 vuxna).
Svårt att hitta bra träffar på sökmotorerna och det är lite tidskrävande att sitta och mejla varje enskilt hotell.
Inte för flådigt och inte för dyrt utan lite sådär lagom.

Tack på förhand

Peter
Av Mdivall
8 maj 2013 07:16
Hej,

Det finns ju en massa hotell på Miami Beach, frågan är också vad Ni är intresserade av?
Är det uteliv så skall man ju bo nere på South Beach, men då Ni har 3 barn med Er, så borde det inte ha högsta prioritet.

Vi har alla olika prioriteringar på vart man skall bo på Miami Beach, men min uppfattning är att man skall bo mellan 65:e gatan och 75:e gatan. Detta då det i det område är billigare att bo, samt det finns ett bra utbud av restauranger. Det är också enkelt att ta sig ner till South Beach om man vill gå runt där. Det är också lite mer genuint i det området.
Söder om 65:e gatan och ner till typ 24:e gatan så är det dåligt med restauranger och liknande, så det går bort anser jag.

Sedan finns det en del ställen längre norrut som Bal Harbor, Sunny Isles m.m. men jag personligen anser att det är för högt upp.

Hotellstandarden på Miami Beach är inte i toppklass, i alla fall inte om man letar priser som är överkomliga, men de flesta hotellen fungerar bra. Jag hade nog kollat lite extra på Deauville Beach Resort (vid 67e gatan), The Mimosa (6525 Collins) eller Days Inn and Suites (Ocean Terrace). Där är Days Inn det hotellet med sämst standard, men det är också det billigaste.

Bäst pris får Ni om Ni hyr lägenhet eller hus, och det är oftast toppklass på boendet då.
8 maj 2013 08:18
Smaken är olika och likaså hur man vill ha det under semestern.

Jag anser att South Beach är överlägset bäst oavsett vad man är intresserad av och hur man vill ha det, förutom om man vill bo i vildmarken så klart ;-) South Beach-känslan finns ingen annanstans. Det är inte alls bara nattliv och hålligång som gäller i Sobe heller, vi älskar Sobe men är inga som är ute och partar på nätterna. Nu senast bodde vi på ett lägenhetshotell som heter Tradewinds (stora lägenheter där man inte bör ha några problem att bo 5), mycket bra men läget precis utanför gränsen till Sobe är ändå egentligen lite för långt norrut, bor man mer centralt blir det så mycket trevligare då man bara går ut från hotellet och har allt runt sig.

Optimalt tycker vi det är att bo på hotellen som ligger på havssidan av Collins Avenue, Richmond, South Seas, Delano , Marseilles Hotel, Surfcomber o.s.v. Då har man den otroliga stranden på ena sidan av hotellet och sta´n på den andra. Vill man bo billigare och kompromissar lite med läget kan man t.ex. titta på San Juan, då får man dock gå över gatan för att komma till stranden.

Priserna varierar mycket mellan hotellen (även standarden) och South Beach är överlag lite dyrare än många andra ställen, populärt och bra = mer efterfrågan. En nackdel är parkeringssituationen om man har bil, man får räkna i alla fall $20 per dag för bilen.

http://www.reseguiden.se/cgi-bin/rg/acq_lodging.cgi?event=result&site=reseguiden&city_id_dest=4164143&dest=Miami+Beach%2C+Florida%2C+USA&adults=2&date_from=2013-10-01&date_to=2013-10-08&children=3&childages%3C=3&childages%3C=7&childages%3C=13#sortType=0&poiMaxDistance=2
Av Zara73
8 maj 2013 20:11
Hej, vi har också 3 barn och har märkt att vissa hotell "försvinner" som val när man söker (booking, hotels m.m.), trots att det är ok med extrasäng och max antal personer när man sen läser i texten. Vi skriver in 2 barn i sökningen och då blir det bättre urval, vid bokningen skriver vi sen till ev barn/extrasäng. Har ingen erfarenhet av Miami beach, vi tycker Daytona och Clearwater har passat vår familj.
Av Aekberg
10 maj 2013 14:41
Har rest med barn till Miami Beach och anser att man kanske inte får full utdelning genom att bo på South Beach.

Har gjort det själv, men även bott högre upp. Och högre upp på beachen så är det lugnare och enklare. Nere på South Beach får man vara mer aktiv då det är mer trafik, mer liv och gör man också en sökning på nätet, så kan man finna att det händer det mer olyckor, brott... på South Beach, men det är en följd av att det är mer folk i rörelse där.

Skall man få det bästa av sin familjesemester, så anser jag att man bor en bit upp på Miami Beach, då är det lugnt i området och man kan enkelt ta sig ner till South Beach för att vandra omkring, äta...... and what so ever.

Sedan vill jag inte avskräcka någon från South Beach som är underbart, men högre upp är också underbart och passar i mitt tycke bättre för familjer.

Men vart ni än hamnar, så kommer ni vara nöjda! Miami Beach är grymt!