Cypern, Ayia Napa 26/4-10/5

22 apr. 2013 14:35
Visningar: 284
Hejsan!

Är precis hemkommen ifrån Thailand och har nu precis bokat en flygbiljett ner till Cypern, Ayia Napa. Åker ner helt solo då priset var så fruktansvärt billigt, alltså fanns det inga invändningar!

Jag har tänkt att träna, sola, bada och njuta mycket samt att det lär bli lite över till fest också :) Vore därmed kul att träffa lite roligt sällskap där nere.

Hör av dig/er på (Logga in för att se e-postadress)

/Alexander
Av Swampe
23 apr. 2013 14:10
åker ner samtidigt,, vet inte om ja blir själv då min reskompis pass inte funkar,hittar ja ingen som vill hänga på så åker ja ner själv åh då kan de alltid va kul med lite sällskap:)
Av Swampe
24 apr. 2013 13:09
sticker ner själv., bor på hotellet pavlinia, min första resa ensam så de ska bli intressant, lagt till din gmail så får se om man får tag på dej där nere:)
24 apr. 2013 17:31
Okej, har kollat på hotell och bland ett urval på 3st som jag hittade så fanns faktiskt Pavlinia med! Så vi får se om jag hamnar på samma hotell som du eller i närheten.

Tänkte annars om du har ett dubbelrum där då det var tänkt att du skulle åka med en polare. Om man i sådant fall möjligtvis kan ge halva andelen och dela med dig? Förstår dock om du hellre vill ha det för dig själv, fullt förståeligt..