Corona test Manchester

14 nov. 2021 18:46
Visningar: 157
Vi planerar åka till Manchester I slutet av året. Någon som vet hur det funkar med corona test på plats i England ? Vart bokar man en tid hemifrån?
Av Johwing
19 nov. 2021 11:53
Hej

Om du är fullvaccinerad så räcker det med att du gör ett dag 2 test. Du måste i så fall boka och betala det innan ni åker. När ni har bokat och betalt testet så får ni ett kontrollnummer som måste fyllas i formuläret "Passenger locator form" som ska vara ifyllt innan resa. Vi beställde test från https://www.chronomics.com/ och fick det levererat till hotellet, gjorde testet själv och laddade upp en bild på testet som var negativt. Fungerade mycket smidigt.

Här är en bra hemsida där du kan se vad du behöver för typ av test https://www.covid19-testing.org/travel-testing

Mvh Johan
4 jan. 2022 22:01
Hur gjorde ni i formuläret som ska fyllas i, jag fastnar vid en punkt.

fakturanumret för din hotellbokning för att sitta i karantän om du behöver det.

Menar dom att man behöver ha ett hotell bokat vid händelse av positivt test vid ankomst?

Hur gjorde ni i formuläret?
Av Johwing
5 jan. 2022 08:51
Hej

Reglerna har ju ändrats sedan jag skrev mitt svar i november men är det inte så att; om du är fullvaccinerad så 48 timmar innan avresa så måste du ta ett test och sedan måste du beställa och betala för ett dag 2 test innan du reser till Storbritannien och även fylla i passanger locater form. Sedan när du ankommit Storbritannien så måste du självisolera dig tills du har fått svar på ditt dag 2 test. Antar att det är den vistelseadressen som du ska ange?

https://www.covid19-testing.org/travel-testing

Mvh Johan