Colombo - Mirissa

6 mars 2017 19:02
Visningar: 1833
Hur tar man sig lättast och snabbast till mirissa från colombo flygplats? Jag har tittar runt lite men jag blir inte klokare för det! Kan man hyra transfer på flygplatsen eller i förväg? tack!:)
Av Hawaii
6 mars 2017 20:07
Två etapper, och det beror ju en hel del på vad klockan är när du anländer. Först får du ta dig till själva Colombo. Jag tog taxi, men det finns tydligen buss via Negombo, nära flygplatsen. Om du kommer fram sent på kvällen får du nog övernatta, antingen i Negombo eller Colombo. Sedan finns det tåg från Colombo Fort Station, c:a tre timmar till Mirissa, och det är billigt.
Av Mlin_b
10 mars 2017 16:33
Det är kul att åka tåg men det kan ni ju göra senare under resan. Hitta en chaufför för att snabbt komma dit. Det kryllar va dom. Vi hade aldrig problem att hitta en. Det är lättsamt. Försök kolla upp hur mycket det borde kosta innan bara så slipper dom dra på massa... Men varför åka ända dit på en gång? Stanna i galle och kolla in den staden super mys häng. Ta sedan tuktuk längt kusten och stanna när det faller er in. Mirissa är ju så långt bort på kusten.
Hoppas ni får en underbar resa!
MVH¨
Malin
15 apr. 2017 10:29
Man kan enkelt boka en Airport Taxi på flygplatsen, finns en disk för det till på flygplatsen, på höger sida precis innan utgångarna. Där kan man boka resor var som helst på ön.