Boracay vs Panglao/El Nido

13 mars 2018 22:06
Visningar: 770
Hej! Jag och tjejen åker till Fp nästa vinter och har 14 nätter.

Alternativ 1: 7 nätter i El Nido och 7 nätter i Panglao på Bohol. Tänker att det är en bra mix för att koppla av på fina stränder samtidigt som man kan göra utflykter.

Blev lite sugna på att se Boracay också som ska vara fint, frågan är om man kan missa det när man
ändå är i krokarna?

Så alternativ 2 blir då: 5 nätter i El Nido, 4 nätter i Boracay och 5 nätter i Panglao.

Blir det för trångt schema? Man vill ju hinna koppla av också innan man ska flyga vidare :) Är Boracay värt mödan eller är stränderna Dumaluan Beach och Alona Beach minst lika fina? Ska sägas att utelivet inte behöver vara blodigt, det räcker gott med ett par barer med god dryck och folk ;)

Tacksam för svar! :)
13 mars 2018 22:59 (redigerad)
Personligen tycker jag att stränderna runt Boracay var mkt bättre än exempelvis Alona Beach. Utbudet av restauranger likaså sedan är det ju olika vad man gillar. Ni får nog även räkna med att det nästan försvinner en dag vid varje byte av destination.
14 mars 2018 14:18
Inte varit på Bohol men jag skulle lägga absolut klämma in Boracay. Turistigt, ja, men det är galet vackert, kul uteliv och man kan fortfarande hitta det genuina. El Nido är också galet fint! Flyger ni till Puerto princesa hinner ni med den sodan också.
16 mars 2018 04:18
Du bör nog kolla upp nyheterna i Filippinerna först, om du inte reser förrän nästa vinter så finns risken att presidenten har stängt av tillträde till Boracay för turister.