Boka hotell i Sanur, Bali

Av Rositsa
30 apr. 2010 21:19
Visningar: 2096
Hej!
Åker till Bali och tänkte boka 3 nätter på Bali Hyatt i Sanur via www.hotels.com
De la på 1000 kr. skatt o avgift och jag blev irriterad. Nu undrar jag om det är billigast och enkelt att boka på plats. Gärna tips på flera fina hotell i Sanur och Ubud.
1 maj 2010 09:32
Kan man inte boka rum direkt på deras internet sida kanske det blir billigare?
1 maj 2010 22:34
Jag tror att du kan få ner priseT, ett boende tips är SwastiKa bongalows.
Av Rositsa
2 maj 2010 09:50
Jag funderar också på att boka 2-3 nätter på t.ex. Swastika, Alits beach bungalows eller Ari Putri. Alltså billigare boende och kolla på plats .
Har ni några tips på boende i Ubud?
Av Pomelo
2 maj 2010 16:05
Vi bodde på Mentari Sanor Hotel för två veckor sedan. Jättebra hotel! Litet, personligt, lungt, fin pool, fin trädgård, trevlig personal. Gångavstånd till stranden. Just nu håller de på att måla om vissa rum och har därför sänkt priset. Men att det skulle pågå renovering var absolut ingenting man märkte, det var tyst och lungt under de 8 dagar vi bodde där. Såg igår att ett rum kostade 300 kr/natt på hotels.com. Absolut prisvärd!! Mitt tips är att boka via hotels.com, det blir billigare så. När vi var där bokade vi via nätet även om vi hade varit och kollat på plats innan.
Ett annat tips är Laghawa (Beach) Hotel, de ligger nära stranden och enl. mig hade de den finaste strandbiten och en mysig strandcafe/bar. Men rummen var lite för mörka och murriga för min smak. Balinesisk stil på inredningen.
Även Swastiga Bungalows var vi och tittade på, men den ligger en bit från stranden och för att komma till stranden måste man gå över en jobbig väg. Där föll den. Men det var fint med 2 pooler osv.
3 maj 2010 16:12
Har bott 5 gånger på Puri Santrian och varit jätte nöjd varje gång. Boka direkt på deras hemsida, då får man bästa priset.
4 maj 2010 14:33
Jag har fått bäst priser på Bali via www.hotelclub.com alternativt www.asiarooms.com som båda fungerar klanderfritt. Jämför dem med vad du kan få från hotellet direkt, direkt kan vara bättre om man skall stanna lite längre tid.

Håller sedan med Birgitta om att Puri Santrian är kanonfint ställe! Vi har bott på Sanur Beach Hotel som vi också gillat då den södra änden av beachen är "bäst", vill man bo jättefint till bra pris kan jag rekommendera Villa Puri Ayu.

Min erfarenhet är att du får absolut bäst pris om du förbokar, att bara knalla in fungerar nog mer på lågprishotell.