Blue village Cinco Plazas Lanzarote, några erfarenheter?

21 sep. 2009 09:13
Visningar: 1445
Hej!

Är ny på forumet (och ganska ny på resandet oxå, och tänkte kolla med er mer beresta veteraner om någon har bott på Blue village Cinco Plazas på Lanzarote moch har några bra/dåliga erfarenheter att dela med er av?

Att jag undrar, är för att jag läst så otroligt blandade recensioner om hotellet, och hade en fundering på att välja antingen det, eller Parque Tropical, som oxå ligger på Lanzarote, samma ort. Enligt Fritidsresor är Cinco Plazas 4-stjärnigt, medan det andra bara har tre. Men efter det jag läst låter det väldigt tvivelaktigt. Plus att jag bara läst väldigt bra saker om Parque Tropical än så länge.

Det flest har synpunkter på är den bristfälliga städningen, och själv måste jag säga att det är en av faktorerna som är viktigast för mig och min sambo. Och är det fyra stjärnor ska det bannemej vara rent och fräscht anser jag.
Vad tros? Någon som kan hjälpa mig?

/Mvh Sarah
21 sep. 2009 09:33
Hej!
Det är några år sen vi var på Lanzarote. Vi åker dit i november igen men inte något av dessa hotell som du frågade om.
Vi var o hälsade på bekanta som bodde på Cinco Plazas, fint hotell men otroligt stort. Tror att det var runt 240 lägenheter.

Mycket barn o stoj o stim. Men, allt beror ju på hur man vill ha det o om man har barn med sig. För om jag inte minns fel så var det mycket barnaktiviteter.
Hotellen ligger ju brevid varandra, så det är nära till havet/stranden.

Hoppas någon annan kan ge dig bättre svar. Lycka till o ha det så bra på resan.
21 sep. 2009 18:35
Tack!
Nja, vi är väl inga "fan" av barn och stoj egentligen kan jag väl säga. Tanken med resan är enbart lugn och ro och självklart sol och värme. Inga fester eller så.
Tror det lutar åt det andra hotellet iaf, för jag har läst så himla många dåliga kommentarer om Cinco Plazas nu. Och som jag skrev, det är mest städningen dom klagar på. Känns ju inte vidare fräscht. >.<