Billigt centralt hotell i Rom

Av Empann
24 juni 2012 21:46
Visningar: 4525
Hej!

Jag och min kompis ska till Rom under höstlovet och letar efter ett bra, billigt, centralt hotell i Rom. Vi har väldigt tight budget och söker därför ett så billigt hotell som möjligt, men vill som sagt fortfarande att det ska vara centralt och ett helt okej hotell med engelsktalande personal.

Vi skulle bli jätteglada för massa tips :)
Av Annl
25 juni 2012 08:17
Hej,

Kolla Agoda - de har en del billigt boende.

Tänk bara på att inte bo nära centralstationen - det ska man inte göra i Rom eftersom det är stökigt där.
25 juni 2012 09:16
När vi var i Paris i vår så hyrde vi lägenhet väldigt centralt och till väldigt bra pris. Har sett att de även har lägenheter i Rom som ligger centralt. Vi tyckte det var väldigt bra med lägenhet både för att kunna handla hem frukost men även till kanske en sen lunch osv. Blir ju även lite större än ett hotellrum. Vi hyrde via Classic Travel och var mycket nöjda med deras upplägg.
Av Empann
25 juni 2012 19:53
Tack för svaren men tänkte mer fall någon har egna erfarenheter av något bra hotell!
Det känns som att det blir lite dyrare att hyra en lägenhet också!
25 juni 2012 21:21
Tror faktiskt att Classic travels lägenheter blir billigare än hotell. Vi kommer att åka till Rom i höst, men vi är tre familjer som vill bo på samma ställe och har bokat på ett enkelt hotell som är betydligt dyrare än lägenhet, det fanns inte så stora lägenheter centralt. Kolla på deras hemsida så får ni se.
Av Empann
26 juni 2012 23:22
Jag har kollat upp classic travels och det såg väldigt bra ut, är det ett säkert bolag? Bokade ni endast lägenhet via dom, och flyg med något annat bolag? Vart någonstans i Rom bodde ni med dom? Tack så jättemycket för tipset!
28 juni 2012 16:41
Hej!
Mamma Mia Bed & Breakfast ar ett billigt och centralt lokaliserat hostel vid t-banestationen Manzoni inte langt fran Colosseum :) Jag och min kompis backpackade i Europa forra manaden och var dar for ca 1.5 vecka sedan.
Jattetrevliga gaster och hjalpsam personal (lite hackig engelska bara men vi kunde i slutandan kommunicera ganska bra). Sjalva stallet hade enorm potential, men de som driver det verkar vara lite lata sa det ser inte jatte lyxigt ut eller inrett ut over huvud taget faktiskt (xD), men det var frascht, rent, trivsamt, bekvama sangar med inkluderade sangklader och lugnt pa natten. Trots namnet var inte frukosten inkluderad men man kunde anvanda kylskapet for forvarng av egen mat (valdigt billigt med en stor mataffar precis bakom huset). Dock fungerade inte ugnen/spisen just da, men de har kanske fixat det nu. Ett tvatteri lag ocksa i narheten om man ville tvatta, och vill man inte betala metron var det inga problem att ga vart man ville :)

Kolla pa hostelworld.com, de har de basta boenderna!
28 juni 2012 21:59
Vi hyrde via Classic Travel när vi var i Paris, inte Rom, men jag har sett att de har lägenheter i Rom också. När vi var i Paris i maj funkade det perfekt!

Man fick 100% idiotsäker vägbeskrivning till vart man hämtar nycklar, hur man tar sig tilllägenheten, portkoder, telefonnummer så man kan nå hjälp vb både dagtid jourtid och dygnet runt. Vi bodde supercentralt och det ser ut att finnas väldigt centrala lägenheter i Rom också.

Min svägerska ska till Rom v 44 och har bokat med Classic Travel. Flyg och annat bokade vi via air France, till Rom flyger vi i höst med Norweigan air som vi tyckte hade bra priser.
Lycka till!