Backpacking med start i Nya Zeeland.

8 juli 2016 17:07
Visningar: 240
Tjena,

Är enormt sugen på att backpacka genom hela Nya Zeeland, hyra egen van/köpa busspass för att ta sig runt.
Festa, sola, skidor, bestiga berg, vandra, upptäcka deras vackra natur, träffa nya människor & minnen för livet..

Backpackade i Sydostasien förra året och det är absolut det bästa jag gjort, nu vill jag iväg igen :)

Skulle gärna åka i December, fira jul i Sverige sen nyår på Nya Zeeland, hör av dig så kan vi prata mer!
8 juli 2016 17:21
Hej! Jag funderar också på en rundresa/backpacking i nya Zeeland men vill hitta någon att göra det med med. Har även släkt där som driver en vingård som säkert kan komma med massor av tips! Hur länge.tänkte du vara borta? / Michelle
9 juli 2016 15:44
Jag tror Nya Zeeland kan bli avklarat ganska så snabbt (2 mån typ?). Och jag hade gärna tagit Australien i samma veva när man ändå är där nere, kanske blir att man aldrig mer åker dit liksom. Men jag vill samtidigt jobba för annars kommer pengarna försvinna alldeles för snabbt.

Min dröm vore Nya Zeeland + Aus under 5 månader ungefär, att åka i December är inget måste såklart. Jag kommer jobba året ut iallafall och ganska snart vet jag nog hur mycket pengar jag har att spendera, om jag vill ha mer kanske jag får jobba 1 månad extra här i Sverige.
Har släkt i Nya Zeeland där också :D
9 juli 2016 17:11
Jag är väl egentligen mest intresserad av NZ i nuläget och kan som det ser ut nu inte vara borta mer än 3 månader (slutet av dec till april hade varit kanon för mig). Men om din tanke är att ta NZ först är jag absolut intresserad av att haka på. Känner väl som du att jag vill jobba året ut så att jag har en bra budget.
9 juli 2016 22:55
NZ tar jag helst först :).
Du kan ju höra av dig på FB så kan vi prata mer, Daniel Eriksson - Nässjö :)
15 aug. 2016 22:05
Har i princip helt likvärdiga planer, kul! Skulle dock kunna tänka mig åka något tidigare, börjar bli rastlös hehe. Annars är jag också inne på Aus efter
Av Marika7
14 feb. 2017 13:38
Hej, jag och killen tänkte köpa eller hyra bil i mars/april i Nya Zeeland och söker nu några för sällskap och för att dela på kostnaderna. Ni kanske redan har kommit iväg? Annars hör gärna av er på Fb (Marika Salomäki) eller mejl (Logga in för att se e-postadress)