Backpacking i NZ - Reskompis sökes

26 juni 2017 15:43
Visningar: 316
Hej,

jag söker någon som vill ta sig till Nya Zeeland i slutet av 2017 eller början av 2018. Min tanke är att vi kommer överens om en bra rutt för backpacking där målet är att se och uppleva så mycket som möjligt! Helst vill jag varva semester med jobb, där kassan får avgöra hur mycket det blir av varje.

Jag är väldigt flexibel och kan egentligen tänka mig att åka när som helst. Har heller inget datum jag planerar att vara tillbaka i Sverige. Tänker du nåt liknande som jag? Hör av dig!:)
30 juni 2017 12:10
Haloj!
Jag har planerat en resa i Asien från 12e november, men är väldigt sugen på att uppleva Nya Zeeland också!
Skulle kunna tänka mig att åka dit i allt mellan 2-4 veckor.
Vore kul att åka ha en resepartner :D
11 aug. 2017 15:07
Hej Elin! Jag vill också komma iväg till NZ i januari 2018, skrev ett inlägg igår som jag kopierade och som du kan läsa nedan! Hör av dig till mig Josefin Lindholm på FB om du är intresserad av att snacka mer :)

" Hej alla äventyrssugna människor!!

Josefin heter jag, är en glad, positiv och äventyrlig tjej på 20 år från Skåne.
Jag har så länge jag kan minnas velat resa till Nya Zeeland för att utforska dess fantastiskt vackra natur, befolkning och spännande kultur. Jag är som sagt en extrem äventyrstjej & vill gärna göra så mycket aktiviteter som möjligt i NZ när jag väl är där, bland annat skydiving i Queenstown, bungy jump och forsränning. Letar efter en resekompis att åka tillsammans med då inga av mina vänner har råd att åka!

Att vandra i Nya Zeeland fantastiska nationalparker, bada i de varma källorna i Rotorua och paddla kajak i Abel tasman national park är saker som jag vill pricka av. Vill resa runt på både Nordön och Sydön och se så mycket som möjligt. Tänkte åka 1-3 månader i januari-mars 2018. Tveka inte på att höra av dig om du är intresserad!! "
3 sep. 2017 12:38
Jag funderar på att åka till NZ i november via GoXplores Work n Travel, men hade varit kul att ha någon med sig så man kan dela boende och göra lite tillsammans, åtminstone i början. Någon som är intresserad? :)
3 sep. 2017 13:06
Har bokat resa till Auckland på nordön den 4 december, kommer försöka hitta på lite olika äventyr längs resan och vore skoj att ha någon att dela äventyret med
Mvh Tobias Lögdahl facebook
5 nov. 2017 08:14
Hade varit kul om någon i detta inlägget var intresserad av att träffas och ev resa tillsammans, själv reser jag till nz imorgon (6 dec) och planerar att åka med kiwi experience runt både nord och syd delen under ungefär 1 månad

Hade varit kul om nån var intresserad och kanske vill dela detta äventyr!

Facebook:
https://m.facebook.com/jesper.strom.921
Av Felix_
6 nov. 2017 14:10
Hej

jag skall resa ensam till NZ slutet av januari och vara där i en månad. skulle vara kul att hitta någon att resa runt med.

/ Felix
8 nov. 2017 11:14
Hej!
Jag har bokat en enkel biljett till Christchurch den 19 februari själv. Första månaden skulle jag bara vilja resa o upptäcka och jag hoppas på att sedan kunna bosätta mig och leta lite jobb fram till maj! Skulle någon här vara sugen på att haka på? Hör av er till mig på Facebook eller här :)