Backpacka på Nya Zeeland och eventuellt Australien

13 apr. 2013 12:49
Visningar: 415
Hej! Vill till senhösten 2013 åka till Nya Zeeland för att backpacka! Tänkte söka working holiday visum och jobba på NZ mest för att komma i kontakt med lokalbefolkningen och andra backpackers. Hade också tänkt att köpa en bil så man kan ta sig dit man vill när man vill.
Vet inte exakt hur länge jag vill stanna, men några månader för att sedan åka över till Australien i ca 1 månad för att dyka på Barriärrevet.

Det jag vill göra i Nya Zeeland är att kolla in naturen genom att vandra en hel del. Vill gärna dyka om man hittar några fina ställen att dyka på! Kan tänka mig att göra lite allt möjligt.

Denna resan vill jag inte påbörja själv i alla fall! Så söker en resekompis som vill börja resan tillsammans eller hänga med från början till slut =)
Är väl inte stenhård på hur jag vill ha resan, så har du en liknande plan så hör av dig :D
9 maj 2013 18:15
Hallå! Jag planerar också en exakt liknande resa men är också tveksam om man vill börja helt själv, kan ju lätt bli ensamt..

Jag tänkte också skaffa working holiday visum till NZ och sedan besöka Australien har vart en dröm. Var nyligen i Asien och backpackade i 3 månader och kände att nästa resa vill jag verkligen lära mig dyka. Så vad vore inte ett bättre ställe än Australien!

Är du intresserad av att i alla fall börja resan med mig så hör gärna av dig! Jag tänkte kanske dra i september/oktober eller något:)
25 juli 2013 22:10
Planerar likadan resa vid den tiden....hänger gärna på :-)