Backpacka I höst!!

30 maj 2018 21:03 (redigerad)
Visningar: 199
Hej! Mitt namn är Frida, jag är 20 år och jobbar just nu. Jag vill ut och resa från oktober på obestämd framtid. Känner ingen som är sugen på att resa så jag får chansa här! Är inte 100 på var (nya Zeeland, Sri Lanka/Indien, Sydamerika osv???) Jag vill uppleva kultur, lära mig surfa, bo på billiga ställen, fota och träffa människor. Tycker om människor, sol, musik, kläder och böcker! Är ganska förvirrad i mina reseplaner och öppen för förslag. Hör gärna av dig :D
31 maj 2018 04:24
Hej! Fideli heter jag och är 22 år, det ser ut som att jag har liknande planer som du har. Jag skulle vilja resa i början av oktober till mitten av december eller helt enkelt så länge som pengarna räcker. Har ingen direkt reseplan men Asien eller Sydamerika,
Besöker gärna ex New Zeeland, Malaysia, Argentina eller Chile. Stannar gärna inte allt för länge på samma ställe eller land. Jag vill uppleva så mycket som möjligt, alltså åka på ett riktigt äventyr ;)
Exempel surfa, snorkla, vandra i berg, och Bara att få uppleva nya kulturer är några av de grejer som står på listan som måste checkas av.
Men ingenting är planerat eller bokat så jag är öppen för vad andra vill och därifrån bygga på en resplan. :)
11 sep. 2018 03:49
Hejsan Frida!

Såg precis ditt inlägg men tänkte att jag slänger iväg ett meddelande ändå! Mitt namn är Sara, är också 20 år & befinner mig i Australien sedan Januari, efter detta vill jag jättegärna till Nya Zeeland & Fiji. Jag älskar natur, träffa nytt folk, hitta på alla möjliga galna saker, har surfat en del i Australien & är supertaggad på bland annat skydive! Är öppen för antingen kiwibuss eller liknanade eller också campervan!
Du får jättegärna skriva till mig så kan vi se om vi på ett eller annat sätt lyckas få till något haha, jag är ganska så spontan! Skicka gärna mail: (Logga in för att se e-postadress) då jag nästan aldig loggar in här haha!