Australien och Nya Zeeland i höst/vinter

14 juni 2012 17:12
Visningar: 401
Hej!

Jag kommer åka och hälsa på min familj (fjärde gången i Aus) som bor i Perth den 17 september, har öppen biljett hem så jag tänkte åka till NZ nån gång i början på november och jobba några månader. Är inne lite på Auckland då alla säger att det är en fantastisk stad. Är det någon mer som är sugen på att åka dit? :) Hade varit så mycket roligare att åka tillsammans! Jag är intresserad av att jobba, se den fantastiska naturen, hänga med locals och festa såklart!

Då resa är det bästa som finns ser jag grymt mycket fram emot detta!
2 juli 2012 21:11
Hej!

Jag vill åka till Nya zeeland i nov och jobba/ resa ca 5-6 mån. Jag gillar äventyr så Auckland lär vara perfekt för mig =)

Jag gillar natur, ochtycker åxå det vore kul att lära känna locals :)
Tänkte du boka via W&T eller fixa allting ensam? Har du erfarenhet av sånt?

Mvh Johanna
4 juli 2012 19:28
Hej! :) Jag bokade min biljett via STA travel (rekomenderas varmt) eftersom jag ska till australien först och vill ha en ombokningsbar biljett hem. Biljetten till NZ kommer jag boka när jag är där och även visumet kommer jag lösa själv. Det är inte svårt alls, när jag sökte work visa till australien för ett par år sedan fick jag det godkänt på ett par dagar! Jag kommer nog också åka till NZ i november, hade varit kul att träffas upp där :)

//Emelie
5 juli 2012 21:02
Hej igen!

Hur långt i förväg behöver man boka tror du? Är det helt klart att du ska till Nya Zeeland?
Jag är sugen på att backpacka lite där också så man får se mer av landet! vad tror du om det?

Ja det vore skojj om man möts upp där så kan man resa tillsammans lite först för att senare gå skilda vägar eller fortsätta resa om man vill de :)

/ Johanna
16 aug. 2012 16:48
Hej hej! :) du kan boka ganska sent, sist bokade jag bara 3 veckor innan jag åkte men såklart skönt att ha det färdigt. Jag rekomenderar att du går via en resebyrå (typ STA travels som är grymma) för då kan du boka ombokningsbar biljett om du skulle behöva åka hem. så maila bara dom så får du hjälp! vi kan väl hålla kontakten här i alla fall. Nya zeeland är inte helt hundra än men jag vill gärna åka dit och ska verkligen försöka! kommer åka till australien om 4 veckor och sen har jag inte så mycket planerat! :) sköt om dig!!
12 sep. 2012 10:05
Hej igen!

Hur går det med planderna :)?
Jag funderar på att dra i början av dec till Auckland iaf.

Ha det bra så hörs vi!