Algarve/ Albufeira

5 jan. 2011 20:08
Visningar: 2735
Hej !
Har lovat min 5-åriga son en resa till Albufeira i höst. Söker nu efter billigt flyg från Finland till Faro/Portugal. Även efter ett billigt ställe att bo på.

Är det billigare att boka skilt flyg å boende. Vill få tips på internetsidor att besöka.
Har hittat www.sofierenting.com, har nån erfarenhet att hyra av henne? Är intresserad av en lägenhet som heter Salgados.
Tar tacksamt emot resetips !
Av Zahide
5 jan. 2011 20:59
Vet inte vilket datum du vill åka, men tex sö 18.9 - sö 25.9 skulle ni få flygbiljetter för 330€. Enda negativa är att det var lite obekväma flygtider med tanke på att du åker med en fem åring. Det här priset hittade jag på skyscanner.fi och flygbolaget var TAP PORTUGAL.
Jag utgick ifrån att du vill resa från Helsingfors.

Vi har nog bokat flyg och boende separat de här sista gångerna vi har rest. Jag har några gånger också bokat flyget via reseguiden för man kan hitta billigare flygbiljetter från svenska sidor fastän man ska åka från Finland.
20 jan. 2011 10:47
Hej!

Det är definitivt billigare att boka flyg/hotell för sig. Och då kan du ju dessutom välja exakt vilka datum du vill åka och hur många dagar. Väljer du charter är du fast vid deras 7-dagarsresor.

Från Finland vet jag inte så mycket om flygplatser. Googla!

Satsa på ett hotell som ligger NÄRA där ni vill spendera dagarna (då slipper ni transferkostnader). Se också till att frukost ingår (kanske till och med lunch). Det blir nästan alltid billigare att förboka.
Du hittar många bra hotell på www.hotels.com

Håll utkik efter deras erbjudanden. Jag har fyndat flera 5-stjärniga hotell till helt otroliga priser.

Vad gäller Albufeira så har jag själv bott i Vilamoura som har en mindre marina med flera restauranger och butiker. Mysigt och tryggt område. Jag bodde på Hilton och det var inte alls så dyrt som man kan tro.
20 jan. 2011 20:27
Vet nån om det finns nåt hotell nära Zoomarine ?
21 jan. 2011 16:33
Har kollat in både hotels.com och booking,com, är det tryggt att boka hotel via nån av dom? Är intresserad av hotellet Cerro Mar Garden. Är det ett bra hotell?
22 jan. 2011 08:28
Finns det nåt man ska vara försiktig med att äta i Albufeira ?