Alanya, ungdomsresa

Av Zuzawoh
28 juni 2012 16:39
Visningar: 10337
Yo!
Jag och tre andra killar (vi är alla 17 utom en som är 18) ska åka till Alanya den 18 augusti och vi undrar lite grejer:

är det mycket folk trots lågsäsong? är det ens lågsäsong?
hur mycket kostar alkohol? öl,shots och starksprit?
kollar dom mycket lägg där, på klubbar i butiker osv?
bra klubbar/barer?

tacksam som fan för svar!
6 juli 2012 14:56
Tjenare, jag var o jobbade i Alanya förra året juli och augusti.
Det är inte lågsäsong, lika mycket folk då som det var i juli.
Alkohol beror på, köpte öl (7,5%) 50 cl för 15 kronor st i småaffärer, en öl på klubb gick på typ 60 kr svenska och på restaurang kan det variera men runt 30 kr svenska.
du kan få 1 liter vodka för allt mellan 50 kr svenska och uppåt beror på ställe och givetvis kvalite.
dem har skitcigg för 18 kr svenska om man så vill annars mer vanliga för runt 30 kronor.

Kom ihåg att pruta och glöm allt vad legitimation heter bara att gå in gratis på alla klubbar osv har sett folk som har med sina 5 åriga barn en gång...
På the doors är det proppfullt med typ bara skandinaver, på andra sidan gatan ligger robin hood som e de största rätt ballt högst upp då det ej har tak, men en hel del turkar där!
Annars Havanna club även bra.
6 juli 2012 18:13
Jag och en tjejkompis var där förra året i slutet av augusti, och ja, det är mycket folk och jag tror inte att det är lågsäsong då nej. Det var väldigt mycket turister och fullt på klubbarna :)

Alkoholen är inte speciellt dyr, iaf inte om du köper i affärerna. Det är dyrare med alkohol på nattklubbar osv, men fortfarande mycket bättre pris än hemma i sverige! Ofta brukar man få gratis shots om man följer med inkastarna. Inte för att jag tror att det är speciellt mkt alkohol i dom dock haha! och vet inte om de bara var för att vi är tjejer heller haha!

leg kollar dom aldrig, varken i butiker eller på klubbarna! Jag var också under 18 när jag var där, men det var inga problem alls :)

Åk in till hamnen, där finns det massor med klubbar som man kan gå emellan, gratis inträde på alla så det är bara springa emellan ;)
14 juli 2012 11:25
det kvittar om ni åker på låg eller hög seasong till alanya så märker ni inte av det det är riktig kaos där ner dom har beach party ochså jag skulle ha åkte i agusti men min bror ska gifta sig få bli nästa år jag säger ni komer ha det fett där