Akta er för Solfaktor!

25 juli 2017 18:47
Visningar: 4944
Gjorde misstaget att köpa en resa av Solfaktor. Vi var fullt införstådda med att hotellet var av det enklare slaget. Men närheten till bla Akropolis gjorde att vi tyckte det fick gå. Det första som hände var att när vi frågade om vägen till adressen där hotellet låg fick vi höra att turister inte bör gå ensamma på den vägen. När vi sovit första natten där var min man full med stora bett, som vi först trodde kom utifrån då vi hade fönstret öppet men när jag vaknade upp likadan dagen efter forstod vi att det var något annat. När vi lyfte på madrasserna hittade vi massor av vägglöss stora som nyckelpigor så de hade varit där ett tag. Vi försökte få hjälp av personalen utan resultat. Hela semestern var hemsk då våra kroppar var täckta med stora kliande och svidande bett, barnen vågade inte sova då de var rädda både för lössen och kackerlackorna på rummet. När jag efter att vi kom hem googlade solfaktor+hotellets namn+vägglöss kom det fram tidigare resenärer som råkat ut för samma sak. Då valde jag att kontakta dom för att kräva kompensation för att de skickat mig och mina barn till ett hotell som de bevisligen vet har problem med skadedjur. Då blev jag först kallad för lögnare, sen ignorerad. Har skickat bilder från hotellrummet som de valt att inte kommentera alls. Men jag gav mig inte och fortsatte höra av mig. Efter en månad får jag ett kort svar där de kräver läkarintyg vilket om de sagt det på en gång varit lätt att fixa men då var det mest ärr kvar efter betten som syntes 2-3 veckor efter det att vi kom hem. I de tidigare milen skyllde de på sina underleverantörer. Men köper jag en resa av Solfaktor så står ju dom som garanter för hotellen, annars kan man ju boka hotell och flyg själv. De skrev även att de inte rekommenderar så enkla hotel som det vi skickades till. Men varför de anlitar dom då förstår åtminstone inte jag. Så undvik Solfaktor då deras affärside tycks vara att anlita undermåliga underleverantörer och sedan inte ta något ansvar när semestern blir förstörd
25 juli 2017 19:11
ARN?
Vilket hotell? Hittar inget direkt billigt hotell bland deras resor..?
Av Erik777
27 juli 2017 11:21
Vägglöss är väldigt vanliga. Om resebyråer kunde garantera att aldrig sälja rum med vägglöss skulle nog inga rum bli sålda.

Solfaktor skötte sig ypperligt när jag senast köpte en flygresa med dem. De tog kontakt och varskodde i god tid när flygets tidtabell ändrades. Men visst, jag skulle väl aldrig komma på tanken att köpa ett hotell genom dem.